Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem enged el egy hétvégére Bécsbe bulizni a haverokkal egyet! Kettős mérce?
Menj el! Mondd meg neki, hogy te is elmentél, most neked is adódik lehetőség, hát elmész.
Jön a hisztiroham?! Jól írta az egyik előttem szóló..célt ér vele. Ne törődj a hisztivel, te úgyse leszel otthon..mire hazaérsz majd lehiggad. Ha pedig nem higgad le.. így akarod leélni az életed? Megmondja neked, hogy mit csinálhatsz, mit nem? Gyűlölöm a kettős mércét, nekem is ért véget így kapcsolatom, csak itt én vagyok a nő.
Próbáld megbeszélni vele, elmagyarázni, hogy ő is elment, te is elmehetsz. Vagy kideríteni az okát, hogy miért nem akarja, de végsősoron te döntesz, és ha máshogy nem megy, hát akkor hisztizik, mikor elmész.
22N
"Ráadásul ő most volt ugyanígy, csak a barátnőivel egy hotelben"
Ha meg megtudnád, hogy mi is történt ott a valóságban...
Egyedül te tudhatod, hogy van e oka esetleg nem megbízni benned.
Ha nincs, akkor pedig állj a sarkadra!
(én is elengednélek)
Minek vagytok ti házasok, ha külön érzitek jól magatokat? annyi a szabadidőtök, hogy már unjátok egymást?
Szerintem NEM normális, hogy külön szórakoztok és nem, egy alkalommal sem az! De itt egyeseknek ez a természetes, hát megáll az eszem.
Úgy korrekt a házasságban, hogy amit megtehet az egyik, azt a másik is, illetve amit elvársz a másiktól azt te is teljesítsd. Ha ez a szabály működik, akkor minden oké. Innentől kezdve mindegy, hogy a pár bulizik-e külön vagy sem, az ő dolguk, csak legyen kétoldalú.
Szóval ha neki belefért a házasságba, hogy nélküled elment szórakozni, akkor az is férjen bele, hogy te elmész. Ennyi.
-.- nem enged el... jó vicc:) nem a tulajdona vagy, és nem kell engedélyt kérned arra, hogy elmenj valahová. nevetséges. szánalmasak az ilyen nők komolyan.
Amúgy szerintem attól fél hogy meg fogod csalni...
Ha hagyod, hogy kihisztizze a maradásodat, akkor az a te hibád. Tanuld meg kezelni az asszonyt:), ha másképp nem megy, szokja meg igen is, hogy nem mindig az van amit ő akar. Elmész, majd hazajössz, ha engedi ha nem. És majd szépen hozzászokik.
27/N
"Minek vagytok ti házasok, ha külön érzitek jól magatokat? annyi a szabadidőtök, hogy már unjátok egymást?
Szerintem NEM normális, hogy külön szórakoztok és nem, egy alkalommal sem az! De itt egyeseknek ez a természetes, hát megáll az eszem."
Ne érezze jól magát külön a két fél? Na az lenne a sz.r házasság.
A páromnak is megmaradtak a fiús esték, ahogy nekem is csajos (persze ritkábban), és persze ott vannak a közös szórakozásaink.
Ez így normális!
18 as vagyok
Nálunk az van, hogy együtt megyünk a férjem haverjaival, 1-2 havonta kb. Ő nem szívesen megy el egyedül, nekem pedig megromlott a kapcsolatom a régebbi "barátnőimmel". Amióta férjhez mentem , konkrétan nem törődnek velem. Nem hívnak ha találkoznak. Az egyikkel már egyáltalán nem is tartom a kapcsolatot, mert elég bunkó volt velem. A másik kettővel meg kb szülinapkor névnapkor köszöntjük egymást neten és ennyi.
Én nem fogok kuncsorogni, és futni utánuk, ha nem akarnak már velem haverkodni.
Pedig igényem lenne rá, mármint a csajos napokra, de nincs kivel. Hát ez van.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!