Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos nem emlékszem vissza mindenre, de megpróbálom.
Idén lábbeli: 11E, 12E, 2500. Idén nadrág: 500+300, 500+500 (varratás), 500, 1200.
Idén póló: 1300x3, 500, 500, 1000.
Idén nyári és alkalmi ruhák: 4000, 1600, 1900, 2500, 3000.
Zokni, fehérnemű, harisnya: 10000.
Fürdőköntös: 5900.
Sál: 2x1200.
Hogy a nyavajába költötök 200e ruhákra basszus??? Bár ha pláza cica vagy nem csodállom....
Eddig kb. 30.000 költöttem ruhákra. Megtehetném, hogy naponta vásároljak újakat, de nem teszem, azért dúrva minden évben újítani, mint ahogy 1-2 ember teszi itt...
Csak magamnak vagy az egész családnak?
2 éves lányunk van, neki most az őszi-táli ruhatár 30 körül volt.
Szeretek turkálóba járni, havi 5-10 körül szoktam ruhát venni magamra és a férjemre.
Angliabol rendelek eves szinten 100 megy ruhara (ketszer vasarolok, egyszer tavasz-nyar, es egyszer kora osszel az oszi-teli ruhak kabatok)
Most 40ert paromnak pierre cardin polok, lee cooper melleny stb... FIunknak egy everlast oszi dzseki, egy vastag karrimor teli, 4 melegito szett lonsdale es polok mellenyek...
Magamnak semmit mert a tescos f&f leertekelesnel vettem 4gatyat darabjat 2900ert...
Teli cuccunk van, bakancsok vannak...
úgy 4 éve nem vettem ruhát:D. Elvagyok azokkal amiket akkoriban vásároltam. Egy darabig nem is tervezek. Taán 1-2 év múlva. Ha sikerül kifogynom a cuccaimat max.
Ki tud ennyit költeni ruhákra? anyám.... durva azért
inkább könyvekre költünk havonta 5-10 ezerért. ennek nagy részét mindketten olvassuk a férjemmel.
A ruházkodás sose érdekelt. Ha valami elszakad megvarrom és kész.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!