Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/22 anonim válasza:
10ezer Ft. Idén még nem vettem semmit.
3/22 anonim válasza:
Nagyon sokat. Nem számoltam még soha össze.
4/22 anonim válasza:
Azt ugyan nem tudom, hogy mi köze van ennek a családi kapcsolatokhoz, de azért válaszolok.
Ha meglátok egy-egy jó darabot, nem megyek el mellette. De egyébként nagyon keveset. Általában évente újítok, de akkor teljes ruhatárat, erre biztosan elmegy 20-40 ezer ft. De benne van a cipő, télikabát, minden.
6/22 anonim válasza:
Én nagyon keveset vásárolok. Nem szeretek.
Szóval gondolom veszek egy nadrágot, meg 3-4 pólót, inget. Évente 50 ezernél nem igen megy el több átlagosan.
7/22 anonim válasza:
Kb 10-20 ezer. Nincs lóvé csak akkor vásárolok ha elszakad, tönkre megy valami.
8/22 anonim válasza:
Évente?
Hu sokat.
KB. ugy 200 ezret.
9/22 anonim válasza:
Hat most kicsit utana szamoltam,eleg sokat.A fiam ruhai 500ezer korul vannak evente,de o meg mindent kino.En es a ferjem kb 20-20 ezret koltunk ruhara/cipore havonta.Ez mondjuk nem fix osszeg,van hogy tobbet,van hogy kevesebbet koltunk.
10/22 anonim válasza:
2-3 éve ugyan abba a szarba járok .... néha néha bejön vmi polo gatya.. max olyan 10-20-ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!