Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elnéznétek, ha havonta-másf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elnéznétek, ha havonta-másfél havonta 1x elmenne a férjetek sörözni a munkatársaival?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiunk van.Rengeteget dolgozik a férjem hétfőtől szombatig napi 12 óra.Általában havonta-másfél havonta 1x,ritkán 2x elmegy a munkatársaival sörözni.Ilyenkor spiccesen jön haza.Tudja mit csinál,tehát nem részegedésig issza magát.Kb 2-fél 3 körül jön haza.

Mehetek én is kikapcsolódni a barátnőkkel,tehát nem egyirányú ez a szórakozás.(Igaz én alkoholt nem fogyasztok)

2013. szept. 25. 15:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Bocsi de szerintem te túlzod el. Ennyit melózik akkor had menjen már el néha sörözni.Amúgy meg írtad hogy te is elmész a barátnőiddel. Nem értem mi ezzel a gond.Engedd egy kicsit kikapcsolódni.
2013. szept. 28. 23:11
 32/43 anonim ***** válasza:

Azért én aggódnék. Most 3-4 hetenként iszik, nem lesz részeg, de nem is marad józan. Mi lesz 10 év múlva? Mi lesz, ha bármilyen nyomasztó élethelyzetbe kerül?

Nem a szórakozást irigylem tőle, de hogy valakinek ez legyen az egyetlen öröme, az nem túl biztató.

2013. szept. 28. 23:35
 33/43 anonim ***** válasza:
Minek a gyerekkel foglakozni az nem romlik meg megvár. De a sör nem tart sokáig, szétrohad az üvegben.
2013. szept. 28. 23:38
 34/43 anonim ***** válasza:

Te is elmégy néha barátnőzni, ő is elmegy néha sörözni.

Mi a probléma?

2013. szept. 29. 07:03
 35/43 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A fő kérdésfeltevés nem erről szólt, mint amit utoljára meséltél. Ha hetente többször eljár sörözni ahelyett, hogy pl. a gyerekkel foglalkozna, sőt, hiába kéred, nem változtat ezen, főleg, hogy hármasban nem jár el veletek sehová, hát ez már egészen más tészta.

Egyenes út a lejjebb felé, mert ez már nem alkalmi sörözés a haverokkal, hanem ez már ivás mint életforma.

2013. szept. 29. 07:06
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes manapság sok munkahelyre járó férfi "rengeteget.12órát dolgozik".Akkor miért du.2-4 körül telnek meg a sörözők? SMAFU!Ti fiatal feleségek mindent elhisztek,kis naívok!
2013. szept. 29. 08:31
 37/43 anonim ***** válasza:

Az én párom is gyakran elmegy sörözni, hetente többször is. Sosem jön haza részegen, 1-2 sört gurít le. Ezért nem szólok semmit, mert a gyes előtt pultos voltam egy sörözőben, és tudom, hogy sokan nem a pia miatt jönnek be, hanem beszélgetni. A sörözőben tudni meg leghamarabb a helyi híreket. Sok üzlet is kötődik. Ha valakinek szüksége van valamire, a sörözőben mindig akad egy ember, aki ismer egy jó kőművest, egy jó autószerelőt, vagy tud szerezni olcsó bármit. Információk cserélődnek. Tudom, hogy a párom is emiatt jár be néha.

Az éjszakai kimaradások is voltak, szintén havi egyszer, de egyre ritkábban fordul elő. Ezzel kapcsolatban csak arra kértem a páromat, hogy ne csináljon semmi olyat, ami veszélyeztetné a kapcsolatunkat. Kisebb városban lakunk, gonosz a világ, én csak nem szeretném, ha eljutna hozzám valami pletyka, hogy ő jókat mulatozik, esetleg csajozik, amíg én otthon várom a gyerekkel. Szépen megbeszéltük, és azóta már nincs ezzel kapcsolatban probléma.

2013. szept. 29. 09:03
 38/43 anonim válasza:
persze.ennyi belefér
2013. szept. 29. 11:38
 39/43 anonim válasza:
Ja
2013. okt. 10. 16:24
 40/43 anonim ***** válasza:
En bezzeg soha nem mehetek el sehova. Csak a melo reggel 7-tol este 7-ig, szorakozas, kimozdulas semmi :(
2014. máj. 15. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!