Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek, ha havonta-másfél havonta 1x elmenne a férjetek sörözni a munkatársaival?
Figyelt kérdés
3 éves kisfiunk van.Rengeteget dolgozik a férjem hétfőtől szombatig napi 12 óra.Általában havonta-másfél havonta 1x,ritkán 2x elmegy a munkatársaival sörözni.Ilyenkor spiccesen jön haza.Tudja mit csinál,tehát nem részegedésig issza magát.Kb 2-fél 3 körül jön haza.
Mehetek én is kikapcsolódni a barátnőkkel,tehát nem egyirányú ez a szórakozás.(Igaz én alkoholt nem fogyasztok)
2013. szept. 25. 15:02
11/43 anonim válasza:
Nézd el neki. :)
Ha jól értem, akkor nem azzal van gondod, hogy elmegy, hanem hogy olyankor kicsit felönt a garatra. De írod, hogy nem hullarészegen megy haza, tehát nincs gond.
12/43 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz. Felnőtt embernek is jár a kikapcsolódás. Az én párom minden héten megy egy napot a haverjaival meginni 1-2 sört. Ha tehetem én is megyek minél gyakrabban a barátnőimmel meginni valamit. A lényeg a kikapcsolódás. Mondjuk nekünk még nincs gyerekünk.
14/43 anonim válasza:
Még jó, hogy elnézném! Semmi rossz nincsen ebben!
15/43 anonim válasza:
Nekünk hetente van kimenőnk. Alkoholt mondjuk nem iszunk.
16/43 Wishmay válasza:
Persze, érezze jól magát! :)
17/43 anonim válasza:
Én a heti 1-2-ben sem látok semmi rosszat.
18/43 anonim válasza:
Nem elnézem, hanem egyet értek azzal, hogy néha elmegy beszélgetni és közben jó pár sör lecsúszik.
19/43 anonim válasza:
Én is elnézném, ez teljesen rendben van. Más kérdés, ha leszokóban lévő alkoholista lenne, vagy súlyos lelkibeteg, és gyógyszerre nem ihat, de akkor meg nem menne sörözni.
20/43 anonim válasza:
Én párom nem nagyon tud a munkabeosztása miatt eljárni, de elengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!