Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek, ha havonta-másfél havonta 1x elmenne a férjetek sörözni a munkatársaival?
3 éves kisfiunk van.Rengeteget dolgozik a férjem hétfőtől szombatig napi 12 óra.Általában havonta-másfél havonta 1x,ritkán 2x elmegy a munkatársaival sörözni.Ilyenkor spiccesen jön haza.Tudja mit csinál,tehát nem részegedésig issza magát.Kb 2-fél 3 körül jön haza.
Mehetek én is kikapcsolódni a barátnőkkel,tehát nem egyirányú ez a szórakozás.(Igaz én alkoholt nem fogyasztok)
szerintem ezzel így nincs gond egyáltalán.
nálunk is hasonlóan működik a kompromisszum egyébként, és egyikünk sem esik túlzásba, mindenkinek jut kikapcsolódás, mert azért arra szükség van.
Mi együtt járunk el a haverjaival. Általában társasozunk, kártyázunk, iszogatunk, de volt már biliárd, bowling, koncert, Éjszakai séta a Margit szigeten, strand a Velencei tónál stb.
Szerintem teljesen normális ha el akar menni szórakozni a férjed.
Más kérdés, hogy az enyém meg folyton magával cipel pedig nekem nincs mindig kedvem, de azért megyek, mert akkor vágja a búbánatos képet:)
27/N
Abbol kiindulva, h kiirtad a kerdest arra kovetkeztetek, h ez valamennyire zavar teged, pedig nem kellene.
Ez meg boseggel tureshataron belul kell hogy legyen egy normalis kapcsolatban.
Csak tudjátok itt az is baj,hogy ha hívják sörözni akkor is megy.A héten hétfőn hívták kocsmába 1 sörre, ma megint és ment is azonnal.A kisfiunk is kérte hogy ne menjen.Akkor is ment.Egy sört mondott hát 3 óra alatt nem 1 sört iszik meg.Ez hetente megy így.1 hónapban 1* megy el úgy hogy éjszaka jön haza,de a többi alkalommal is.kell néhány sör.Ha hívják alig mond nemet.Mikor mondtam hogy válasszon mi vagy a pia.Akkor sem jött haza,hanem maradt.
Mehetek én is szórakozni, de hármasba sehova nem jön velünk.
Szerintetek ezt én túlzom el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!