Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátottam a félrelépést, de mégsem tudok túllépni rajta. Forduljak pszichológushoz? Mit tennétek?
Veszélyeztetett terhes voltam, aztán megszületett a baba, összesen több, mint fél évig nem volt köztünk szex.
A baba születése után sokat veszekedtünk, én szenvedtem a szoptatással, a baba nem hízott rendesen, orvosok, kórház stb. Ő megcsalt.
Hosszas gondolkodás után úgy éreztem, én is tehettem volna jobban a dolgokat, én is hibáztam, így igyekszem túllépni rajta. De nem megy. Egy részem továbbra is úgy érzi, hogy elárult, hogy amikor én a fiunkkal voltam a kórházban ő ...
Mit gondoltok?
Terhesség alatt volt szex, csak közösülés nem.
Amíg kórházban voltunk, addig nem volt semmi.
A párod valóban egy gerinctelen féreg!
Én nem bocsátanék meg neki,egyszer megtette megteszi máskor is!
Szia!
Próbáltam beleképzelni magam a helyzetedbe, mivel pár hónapja szültem. Engem is nagyon megviselne, ha kiderülne, hogy félrelépett, amíg kórházban voltunk. Elhiszem, hogy szörnyű érzés lehet. Én tuti kiakadnék, és gyakori lenne a hisztis kirohanásom. Csodállak, hogy jól bírod.
Mondjuk az sem mindegy, hogy hogy derült ki, hányszor csalt meg, kivel, hogy jött vele össze... Ez mind mind számítana, hogy túl -e tudnám tenni magam az egészen. Persze az is sokat dobna a dolgon, hogy a párom hogy viselkedne utána. Mennyire szeretné rendbe tenni a kapcsolatunkat, és mennyire bánja. Ami biztos, hogy én undorodnék tőle, és folyton a szemem előtt lebegne, hogy mit tett. Ezen hogy lehetne segíteni? Lehet -e? Nem tudom. Hálát adok a jó Istennek, hogy nem volt ilyenben részem. Talán bele is golyóznék. Végtelenül sajnállak. Remélem hamar megoldódik a probléma, és enyhül a fájdalmad. Tiszta szívből kívánom, hogy így legyen!!!
Nem akarom megváltoztatni a döntésedet, bocsásd meg, ha úgy érzed.
Egyébként az sem igaz, hogy "aki egyszer megteszi, megteszi újra". Volt itt egy férfi valamikor, hogy 8 évvel ezelőtt egyszer megcsalta a feleségét, az volt az egyszeri alkalom és nem tud mit tenni a bűntudatával. Nekik is pont egy ilyen nehéz időszakuk volt, meghalt a gyerekük.
Nagyon ritkán vannak ennek a dolognak mentő körülményei, de nálatok még én is megbocsátanék. A férfiak az ilyen jellegű stresszel nem tudnak mit kezdeni, teljesen kifordulnak önmagukból. Neked egyszerűbb volt annyiban, hogy mint anya, te jobban benne voltál a problémában, lehetetlen volt kimászni belőle. Egy férfi viszont ebben a helyzetben zsigerből menekül.
Szerintem akkor tudsz a legkönnyebben megbocsátani, ha megérted. Tényleg jó ötlet, hogy beszélj egy pszichológussal, hogy együtt tudj érezni a férjeddel, milyen kétségbeesett lehetett ő abban a helyzetben.
Na, most jól le fognak pontozni, hogy együtt érzek a megcsalóval... Na nem azért, mintha annyira szánnám. De ez a megbocsátásnak egy bevett és működő módszere.
Ha nem tetted túl magad rajta, akkor nem bocsátottad meg, csak azt mondtad neki. Kérdés, hogy miért tetted, ennyire ki vagy neki szolgáltatva anyagilag? A veszélyeztetett terhesség alatti megcsalást általában még azok se bocsátják meg, akik a simát igen.
Nem vagyok szent, flörtöltem már nős pasival (több nem történt), de amikor megtudtam, hogy terhes a felesége, dobtam, mint a rongyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!