Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mi idegesít jelenleg a legjobban a párodban, férjedben, feleségedben?
Túlzottan "tükrözi" az érzelmeimet és ezzel nagyon terhel egy idő után.
Ha jókedvű vagyok, akkor ő is, de ha valamiért nem vagyok olyan erős, magabiztos, akkor elkezd szorongani.
Jelenleg terhes vagyok és egyre nehezebben viselem, hogy folyamatosan az érzelmileg erőset kell játszanom, hogy ne omoljon össze egy szorongásrohamban - miközben rohadtul nem érzem magam erősnek.
15:25 ez kész :D
Én amúgy egy mókussal... úgy tömi magába a kaját a férjecském, mint mókus a pofijába a mogyorót :D
Azt azért elöljáróban hozzátenném, hogy baromi nagy a szerencsém a párommal, mert nagyon sok mindenben tökéletesen összepasszolunk, de vannak dolgok, amik idegeítenek.
-van egy csomó apróság, amiről tudja, hogy engem érzékenyen érintenek, mindig megígéri, hogy jaj, de szeret, és nem akar megbántani, és mennyire sajnálja, aztán nem sokkal később megint elköveti ugyanazt, és amikor szólok neki, hogy rosszul esik, akkor először az a reakciója, hogy túlreagálom és nyafogok
-nem mindig figyel arra oda, amit mondok
-mivel nekem most tanulóként, borzalmas órarenddel nincsen fix jövedelmem, ezért nyilván ő többet költ rám, de én is költök, nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy az egyik pillanatban még megígéri, hogy jaj, nekem most nem kell költenem semmire, aztán egy hétre rá meg mondja, hogy na, erre a programra ennyit kellene költenem, most én vigyek melegkaját (úgy, hogy főzni nincs időm, és tudja, tehát vennem kell)... meg számonkéri, hogy miért nem vittem el/hívtam meg ide meg oda, ahogy megígértem, miközben tudta, hogy azt a születésnapjára szántam, amikor hirtelen kitalálta, hogy mégis mást kérne inkább, és tudja, hogy azt a pénzt is milyen nehezen gyűjtöttem össze
-nem mindenben egyezik az ízlésünk (a konkrét eset színházi irányzattal kapcsolatos), és annak ellenére, hogy tudja, hogy nekem rosszul esik, folyamatosan viccelődik az ízlésemen, illetve a szeretetem tárgyán
-iszonyat hangulatember - főleg ha vki nagyon felidegesíti, akkor rajtam vezeti le a feszültséget olyan értelemben, hogy velem is rideg
hát, az egyik olyasmi amiről a férjem igazán nem tehet. ez az alvás közbeni fogcsikorgatás . kiráz tőle a hideg.
némi trehányság: a 2 méterre lévő kukába nem képes kidobni a szemetét...hanem otthagyja nekem a konyhapulton. bent hagyja a szobában a tányérjait, pedig csak annyit kérek tőle, hogy tegye a mosogatóba...csokipapírjait szanaszét hagyja, a mosni való ruháiból nem szedik ki a zsepit......-.-.-.-
a másik pedig , hogy ha mérges , vagy a haverjaival van akkor szeret káromkodni, amit én nem szeretek.
de őt szeretem, ez van:)
27/N
Az, hogy szerinte az alkohol szervesen hozzátartozik a mindennapokhoz és hogy szerinte egy férfi "megérdemli", hogy hazaérve megigyon 1-2 sört.
Semmi bajom az alkohollal amúgy, szerintem nekem tök egészséges a hozzáállásom, hiszen alkalomadtán én is szoktam inni, na de nekem a hétköznapok nem erről szólnak.
Sajnos ez csak azóta van így, amióta gyerekeink és hitelünk van, mert volt 2 év a kicsi születése után, ami egy nagyon kemény időszak volt, rengeteget dolgozott és sajnos máshogy nem tudja levezetni a feszültséget. Az apjától is ezt látta, így számára ez a természetes. Próbálom megértetni vele, hogy akkor ő is ugyanezt a példát adja át a fiainak, de egyelőre nem érti meg.
Ha nagyon elfajul a dolog, akkor kénytelen leszek elhagyni, én nem fogok egy alkoholistával együtt élni...
Szerintem 1-2 sörrel semmibaj, és nőként írom...sőtt
Na de ezért elhagyni....az én párom külföldön dolgozik, ha hazajön 3 hetente pár napra kb 6 napból 3 at a kocsmában tölt, mert neki ez jár és ez a kikapcsolódás.Semmi baj nincs vele, de amikor 3 napon keresztül holtrészeg, hülyéket beszél, elhagyja a tárcáját,a telefonját, egy csomó pénzt otthagy 30-40 ezret, a kocsmába, amit még kiegészít egy pár feliratással, és részegen ül autóba, nem emlékszik semmire az egészből, arra se hogy került haza, és még ráadásul legtöbbször én vagyok a hibás, mert hazahúztam....sorolhatnám, na az gáz...elhozza 2 napra a gyerekét, aki mástól van, és nem foglalkozik vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!