Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K.B. Andrea kérdése:
Téged mi idegesít jelenleg a legjobban a párodban, férjedben, feleségedben?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 09:37
11/31 anonim válasza:
Nem igazán van....
Talán az, hogy gyakran kihagy az agya, elfelejt dolgokat, de már megszoktam, így erre rendezkedtem be. Ha valami agyon fontos, akkor itt ott cetlik, email, sms minden van.
Tehát igazából már nem zavar, mert megtanultam elfogadni:)
12/31 anonim válasza:
Zavar, hogy szeret csipkelődni, "gonoszkodni". Persze nem nagy dolgokban, nem kifejezetten bánt vagy aláz engem, vagy bunkózik, egyszerűen csak túl őszinte és élcelődő. Ezekből az apróságokból sok sérelem felgyűlik bennem, ami néha kijön, akkor persze sajnálkozik és halálra szeretget. Szóval a legrosszabb dolgában is van valami jó. :)
13/31 anonim válasza:
lassú mindenben, ami fontos azt is halogatja, csámcsog és szürcsöl evés közben, nem keres elég pénzt én kétszer annyit keresek
14/31 anonim válasza:
A legkisebb dolgokon is nagyon hamar felidegesíti magát, aztán rajtam vezeti le a feszültséget. Ez a legeslegutálatosabb dolog benne. De ha ő csinál valami baromságot, akkor egy vállrántással elintézi. A múltkori példa: este kint felejtettem a szárítón a ruhákat, és éjjel megáztak. Iszonyú dühös lett mert volt egy pulcsi közte amiben menni akart aznap. Leüvöltötte a fejemet... Ő egyszer elhagyta a fiunk babakocsiját és majdnem lenyelte a fiunk az eljegyzési gyűrűmet mert ő nem figyelt. Úgy rázta ki belőle. De az ilyen dolgok nem számítanak.. De az főbenjáró bűn hogy +1 kanállal több cukrot tettem a kávéjába.
15/31 anonim válasza:
Az én férjem nagyon spontán. Olyan szinten, hogy "beszéltem xy-nal, holnap felugrunk Pestre, jó?" Engem ez kétségbe ejt, mert én meg olyan típus vagyok, hogy "uram isten, hova megyünk, kell térkép, menetrend, etc." Ő meg akár stoppol is. Amikor összekerültünk ez nagyon rossz volt, de már ő is finomabban tálalja a dolgokat. Pl. "mit szólnál, ha holnap felmennénk Pestre?" Kiakadnék, mit szólnék, de azért menjünk... :D Pest ide 200 km, és nem igazán vagyunk ott járatosak. De ez csak példa, Londonba is így mentünk látogatóba. Szülinapomra kaptam a repjegyet, nekem lövésem se volt, ő már 2 hónapja megvette, mert úgy olcsóbb. Kedden volt a szülinapom, pénteken indutunk. Persze lebeszélte anyámékkal, hogy vigyáznak a gyerekekre, de azért így is égnek állt a hajam. :D Meg persze vannak kisebb spontán megmozdulásai is, pl. megbeszéljük, hogy y lesz a vacsi, aztán z-hez vásárol be, de ezen már meg se lepődök. Egyébként nekem jó, hogy ilyen, mert mióta együtt vagyunk, sokkal lazább lettem. Persze azért néha agyvérzést kapok tőle, de annyi kell. Veszekedni nem szoktunk emiatt, csak én nem térek magamhoz. :D 28N
16/31 anonim válasza:
az, hogy nem áll ki magáért, nagyon sokszor kihasználják a jó szíve miatt, az, hogy autóra gyűjtene, de lakásra nem nagyon látom, hogy szeretne, pedig tudom, hogy ő is akarja, és mivel nagy a szám, én meg nem hagyom magam, elkönyveli, hogy általában miattam vannak viták, nem vele, úgy egyébként. Nem szeretem a konfliktust, de azt hiszi, élvezem, ha van, nem így van, csak nem hagyom magam.
Egyébként meg imádom őt :)
17/31 anonim válasza:
Lassan beszél, lassan mozog, csikorgatja a fogát, hangosan fúj orrot, logikus gondolkodásra képtelen, de a legidegesítőbb, hogy folyton SZAGOLGAT engem...
18/31 anonim válasza:
mi van, büdös vagyok, gyökerek???
2-es voltam
19/31 Frigg válasza:
Hamar felkapja a vizet, sokat mérgelődik. Elég hangosan beszél, ha ideges, mondhatni sokszor kiabál is velem, ezt nagyon utálom. Amikor bal lábbal kel fel, nagyon hörcsög tud lenni egész nap, mindenkivel.
20/31 anonim válasza:
OFF: Az egyik szagolgat a másik egy hörcsög, kikkel éltek ti együtt bázzki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!