Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog ha egy feleséget eltart a férje?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 01:45
31/33 anonim válasza:
Szerintem semmi baj ezzel. Az emberiség úgy van kitalálva, hogy a férj felel a jövedelemért, a feltételek biztosításáért, a feleség pedig a család hangulatáért, a kajáért, az otthon atmoszférájáért stb. Az csak elmúlt száz év csökevénye, főleg a kommunista országokban, hogy egy keresetből nem lehet megélni (ezt tudatosan így is alakítják), ezért kialakul az a hülyeség, hogy ha a férj keresetéből élnek, az megalázza a nőt, de ez nem igaz. Az emberiség génjeibe nem a két kereset, hanem az egy fenntartó van bekodólva. Vagy 150 ezer év után most hirtelen megváltozik, és majd alkalmazkodunk hozzá? A bevétele kívül a mindkét taggal dolgozó házaspárok csak kárt okoztak az emberiségnek. Az esti ingerültségek oka, az elhidegülés, az egymás iránt való érzéketlenség legfőbb forrása az, hogy a feleség is bele van kényszerítve a reggeltől estig való munkára. Nálunk is én dolgozom, mert szerencsére most jól keresek. A feleségem elveszítette a munkáját pár éve, és elhatároztuk, hogy egy évig otthon marad, mert a gyerekeknek kellett segítenie iskolai tanulmányaikban kicsit, mert a sok munka miatt nem tudunk velük korábban tanulni, és ezalatt az idő alatt sokkal békésebb, szebb lett a családi élet, szeretettel vártak engem haza, nyugalmasabb lett minden. Ezért, amíg anyagilag bírjuk, nem fog dolgozni. Az megint egy más dolog, ha a nő feleslegesnek érzi magát. A fent leírt megoldás inkább családra vonatkozik, mintsem gyerek nélküli házasságra.
32/33 anonim válasza:
utolsó. most akkor ebből amit írsz , az jön ki, hogy csak az az otthon ülő nő értékelhető, ahol van gyerek is? mert tisztára ez jön le. Eléggé olyan pontra tapintottál, ami fáj nekem...mert nem tehetek róla, hogy nem lehet gyerekem....nem önszántamból, nem azért mert nem akarok:( most akkor legyek öngyilkos, mert nem találok munkát, és mert csak a háztartás van, gyerek meg nincs?
szívem szerint meg is tenném...csak a férjem miatt nem teszem, mert megszakadna a szíve....
33/33 anonim válasza:
#32: Ne foglalkozz a 31-es írásával. Reagálni is felesleges rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!