Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha kiderülne hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne hogy megcsalt a férjed, mennyi időt adnál neki hogy elköltözzön otthonról?

Figyelt kérdés

a házban lévő cuccokat szerintem 1 héten belül simán eltudja vinni,így is én pakolom össze neki,

viszont van egy pincénk,ott rengeteg cucca van ott 1 hónap kipakolást gondoltam,azért ennyit mert napközben dolgozik ő is csak este tudna érte jönnie a holmijaiért

zárcserét is szeretnék pár napon belül..

a ház az enyém,neki itt semmije nincsen a cuccain kívűl.

vagy ti hogy csinálnátok?

2013. szept. 16. 09:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
50%
Annyi időt adnék neki, amennyi idő alatt összepakol és eltakarodik.
2013. szept. 16. 10:44
 22/34 anonim ***** válasza:
92%

# 13/21

Ami av házasság előtt a neveden volt (ingatlan például) az a tulajdonodban marad a házasság után is.

2013. szept. 16. 10:46
 23/34 anonim ***** válasza:
85%
10 percet kapna, aztán repül az összes cucca az ablakból.
2013. szept. 16. 10:53
 24/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2013. szept. 16. 11:19
 25/34 anonim ***** válasza:
50%

legy vele kedves azert mert ha be akar neheziteni akkor az allando lakcimre hivatkozva ott maradhat soha nem rakhatod ki.

csak ugyessen diplomatikussan mert gondot okozhat neked es a gyereknek is pl lathatas stb.

2013. szept. 16. 11:27
 26/34 anonim ***** válasza:
80%
én anno minden holmiját kivágtam a gangra, vigye el, ahogy tudja, oldja meg
2013. szept. 16. 11:35
 27/34 anonim ***** válasza:
31%

En hulye voltam rendes mondtam nyugodtan vigye ami kell neki semmi gond.

Na erre kiramolta a lakast elvitte az agyamat a lampakat a csodaszep antik tukromet.

hetekig a gyerekek szobalyaban aludtam a matracon

2013. szept. 16. 11:40
 28/34 anonim ***** válasza:
8%

miért kell eldramatizálni a helyzetet?

nem kopik az, csak edződik.

a nővérem mondta ezt, ő kifejezetten örül, hogy a férje máshol vezeti le a felesleges gerjedelmet.

2013. szept. 16. 12:08
 29/34 anonim ***** válasza:
82%
27 vagyok mi nem egy masik no miatt valtunk Egyszeruen megunta a felelosseget es minket ezert ment el.
2013. szept. 16. 12:14
 30/34 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi cucca van. Minél hamarabb eltűnik az életedből, annál jobb.

Ha van hová mennie, akkor mond meg neki, hogy a lehető leghamarabb cuccoljon el, hogy elkezdhesd az új életed nélküle.

Te viselkedj úrinőként, fölösleges már a dühöngés, csapkodás, hátha egyszer majd rájön mekkora egy barom volt.

2013. szept. 16. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!