Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne hogy megcsalt a férjed, mennyi időt adnál neki hogy elköltözzön otthonról?
a házban lévő cuccokat szerintem 1 héten belül simán eltudja vinni,így is én pakolom össze neki,
viszont van egy pincénk,ott rengeteg cucca van ott 1 hónap kipakolást gondoltam,azért ennyit mert napközben dolgozik ő is csak este tudna érte jönnie a holmijaiért
zárcserét is szeretnék pár napon belül..
a ház az enyém,neki itt semmije nincsen a cuccain kívűl.
vagy ti hogy csinálnátok?
# 13/21
Ami av házasság előtt a neveden volt (ingatlan például) az a tulajdonodban marad a házasság után is.
legy vele kedves azert mert ha be akar neheziteni akkor az allando lakcimre hivatkozva ott maradhat soha nem rakhatod ki.
csak ugyessen diplomatikussan mert gondot okozhat neked es a gyereknek is pl lathatas stb.
En hulye voltam rendes mondtam nyugodtan vigye ami kell neki semmi gond.
Na erre kiramolta a lakast elvitte az agyamat a lampakat a csodaszep antik tukromet.
hetekig a gyerekek szobalyaban aludtam a matracon
miért kell eldramatizálni a helyzetet?
nem kopik az, csak edződik.
a nővérem mondta ezt, ő kifejezetten örül, hogy a férje máshol vezeti le a felesleges gerjedelmet.
Attól függ mennyi cucca van. Minél hamarabb eltűnik az életedből, annál jobb.
Ha van hová mennie, akkor mond meg neki, hogy a lehető leghamarabb cuccoljon el, hogy elkezdhesd az új életed nélküle.
Te viselkedj úrinőként, fölösleges már a dühöngés, csapkodás, hátha egyszer majd rájön mekkora egy barom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!