Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne hogy megcsalt a férjed, mennyi időt adnál neki hogy elköltözzön otthonról?
a házban lévő cuccokat szerintem 1 héten belül simán eltudja vinni,így is én pakolom össze neki,
viszont van egy pincénk,ott rengeteg cucca van ott 1 hónap kipakolást gondoltam,azért ennyit mert napközben dolgozik ő is csak este tudna érte jönnie a holmijaiért
zárcserét is szeretnék pár napon belül..
a ház az enyém,neki itt semmije nincsen a cuccain kívűl.
vagy ti hogy csinálnátok?
Egy hét normális, és az egy hónap is.
Ha már nem dobtad ki azonnal.
Így legalább látja, nem elhamarkodott volt a döntésed, és lesz ideje zsepit venni, hogy megsirassa az elrontott kapcsolatot. Csak nehogy megsajnáld, és visszakönyörögje magát!
Az első közös azabadnapig(nem jöhetne úgy oda, hogy n nem vagyok)
Ha akkorra nek intéz fuvart, akkor az összes holmi ami nekem nem kell, az megy a szeretetszolgálathoz, vagy akárhova, de ezt közölném is előre.
Én segítenék pakolni, onnantól ne turkáljon a holmijaim közt...
csak kérdezek, de csapjatok agyon :)
Azt írtad, "férjed" én úgy tudom, hogy a házasságba vitt vagyon közösnek számít ha nincs házassági szerződés, vagy ez nem igaz? (azért kérdezem mert lehet hogy nálunk is válás lesz...)
szeretem és egyébként borzasztó erősnek kell lennem
van egy pici babánk is..vicces...
tudom hogy nincs értelme lapátolnunk a kapcsolatunkért
annyiszor megpróbáltuk már
viszont nem láttam túlzottan rajta a nagy bánatot...
nincs vagyon..
mi számít annak?
vett egy hűtőt a 7 év alatt..ennyi
odaadom neki vigye !!
más nincs,amiket kaptunk az évek során ajándékba
és 2 van vagy több van belőle azt is odacsomagolom neki
a ház úgy az enyém hogy a szüleimé
és mivel én a lányuk vagyok és a férjem csúnyán elbánt velem nehogy már egy fedél alatt kelljen laknom vele.
és ha nem én,akkor ők penderítik ki.
és nem túlzottan ellenkezett hogy el kell mennie.
sok helyre tud menni
az utóbbi időben éjjelenként már nem is aludt itthon
hát menjen oda ahol akkor volt!!
"Azt írtad, "férjed" én úgy tudom, hogy a házasságba vitt vagyon közösnek számít ha nincs házassági szerződés, vagy ez nem igaz? (azért kérdezem mert lehet hogy nálunk is válás lesz...)"
A házasság előtt megvolt vagyon különvagyon! A házasság fennállása alatt szerzett vagyon számít közös vagyonnak, persze ilyenkor is keletkezhet különvagyon öröklés,ajándékozás stb. jogcímen
Először is nagyon sajnálom, ami veled történt. Nem lehet egyszerű a helyzet, hiszen pici gyerek is van. Véleményem szerint nem másokra kell hallgatnod ebben a kérdésben, hiszen mindenki más, máshogy élné meg ezt a szituációt. A szívedre hallgass, és csináld úgy, ahogy neked a legjobb. Neked egyáltalán nem kell már tekintettel lenned rá, már csak magadra és a kicsire.
Elárulom, hogy még a hűtőt sem adnám oda neki, hagyja csak ott a gyerekének. Ennyi jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!