Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is mindig megkoszoni az ételt, és akkor is megeszi, ha épp nem sikerult? Olyan jo érzés nem?
Figyelt kérdés
Elég ugyetlen vagyok a konyhában gyakran odaégetem, tulfozom, elsozom az ételt. A párom ennek ellenére is mindig megeszi, és megkoszoni. Pedig sokszor saját magamnak sem ízlik.2013. szept. 11. 18:55
31/32 anonim válasza:
Mindig megköszöni, és mindig megdícséri. Persze hogyha nagyon rossz lenne nem ajnározná, de úgyis megkostolom még mielőtt elé raknám, úgyhogy kiderülne ha valami romlott benne vagy rossz az egész.
Általában elmondom hogy mit fogok főzni, így előre kiderül hogyha valamit nem szeret.
Én mindig megköszönöm ha szed nekem, attól függetlenül hogy ki főzte (én). Szerintem tök egyszerű kimondani, olyan régimódi vagyok hogy ha előre engednek valahol, azt is megköszönöm.
l22
32/32 anonim válasza:
Az én párom is mindig megköszöni. Általában én szoktam "kötözködni", mert ők igen borsosan esznek én viszont rosszul vagyok tőle (fáj a hasam) és így mindig szóvá teszem, hogy nem kéne annyi borsot használni (én a negyede borsot sem használom, mint amennyit ő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!