Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is mindig megkoszoni az ételt, és akkor is megeszi, ha épp nem sikerult? Olyan jo érzés nem?
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem az a gáz ha valaki elfogadja a hizelgést úgy, hogy közben kalap sz*r az egész étel.... főleg ha még tudja is az illető, de ezzel csak saját magának hazudik.....
Amúgy meg nálunk nem "megköszönés" van hanem, hogy "finom volt a vacsi stb..."
Vendégségbe szokták megköszönni az étlt!!
12 -es vagyok...
Ha nem jó nekem sem azt mondja, hogy jó, nem hazudik..meg lódít..
H finom, akkor hozzáteszi, hogybhúúh ez nagyon finom, miben más, mint máskor?
De pl mindig mondja, hogy "köszönöm szépen az ebédet", még úgy is, hogy a munkában eszik (ebédidőben szoktunk chatelni)
Mivel robotoltam,miatta legalább 1 őrát a konyhában (az más kérdés, hogy nem érzem tehernek, mert szeretek főzni)
Amúgy szokott néha ő is, én is megköszönöm.
Ha együtt főztünk, akkor az ebéd vége: "egészségünkre!"
De tudni kell,mhogy amíg menzás votam a konyhás mosogató néninek is megköszöntem az ebédet, sőt, ah különösen jó, akkor még annak aki főzte is odaszóltam, hogy nagyon jó volt.
Társas lények vagyunk, kedvesség udvariasság soakt segít a kapcsolatokon.
Például nem elvárás a főzés nálunk, nem várja el, hogy megfőzzek, de ennünk csak kell:)
"Vendégségbe szokták megköszönni az étlt!!"
Igen itt kezdődnek a bajok, mikor az otthoniakat nem nézed annyiba mint az idegeneket, meg az egyszerű ismerősöket.
Szerintem alap dolog, hogy egy családban étkezés után megköszönök az ételt, és nem szó nélkül állnak fel az asztaltól.
Amúgy a párod is főzhetne. Nehogy már te legyél hálás, hogy dolgozhatsz és megköszönik a munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!