Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alapozzam meg az életemet a mai erkölcstelen világban arra, amire tkp. minden házasság alapul, "holtomiglan-holtodiglan"? Miért nem lehet a választottjával legtöbb embernek a szerelem lecsitulása után is tisztelettel bánni?
Úgy érzem, nem fogok soha házasságot kötni, mert mihelyst lecsitulnak az érzelmek a szerelemben (nálam ez nem volt így soha!!!, de másoknál így van), az egymásra való odafigyelés, törődés majdhogynem megszűnik.
Hogy lehet úgy viselkedni, hogy akit valaha szerettem, körberajongtam, egy idő elteltével nem méltó már a figyelemre, törődésre.
Én mindig törődtem a párommal, kedvében jártam, mert ez részemről a természetes.
Ugyanakkor én nem kaptam meg egy bizonyos idő elteltével ugyanezt, mondván, a szerelem már nem annyira erős.....
"Én nem változok meg a kapcsolat kezdete után sem, ugyanúgy viselkedek, mindig ugyanolyan vagyok."
Csak egy dolog állandó: a változás. Te is változol, hidd el. A dolog nyitja az, hogy ha jó irányba, a pároddal együtt teszed ezt, akkor folytatódik a csoda, ha pedig nem, akkor tönkresilányul a hétköznapok zátonyain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!