Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat, aki valamilyen módon átverte a férjét gyerekvállalással kapcsolatban? Nem szedte a gyógyszert, folyton nyaggatta, zsarolta, ilyesmi. Hogy alakult később a kapcsolatuk? Hogy viszonyul az apa a babához?
18-as
"Én nagyon szeretem a gyerekeket, de még én is undorodtam látatlanban egy ilyen ember bármilyen leszármazottjától."
de hát ő a férjed "leszármazottja" is.. érdekes a felfogásod
22
Akiben ebből a nőből egyetlen sejt is származik az előttem nem áll meg és nem tűröm meg a környezetem egy négyzetmiliméterében sem. Ellenben anyuka örüljön, hogy felnevelhette a gyereket és nem oda került ahová való lett volna. Igazán nemes gesztus volt az amit mint nő nyujtottam számára a cselekedetei ellentétében.
Remélem érthető.
Igen, anyám.
Kakukkfióka vagyok, mostohaapám lányaként szeret.
Ez egy sz*r, hazugságokra épült család
Ismerősöm teherbe esett, és másfél éves volt a gyerek, mikor az élettársa megtudta, mert a kicsi kórházba került, és vért vettek tőle. Így derült ki, hogy a csaj megcsalta a pasiját (nem voltak házasok)
A pasi elhagyta.
A nő azóta férjhez ment. Először ő csalta meg a férjét a járásuk alatt, majd a férje. Most megint a csaj... amúgy orrba szájba veszekednek, anyáznak, ordítoznak, lökdösődnek.....jó házasság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!