Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek olyat, aki valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyat, aki valamilyen módon átverte a férjét gyerekvállalással kapcsolatban? Nem szedte a gyógyszert, folyton nyaggatta, zsarolta, ilyesmi. Hogy alakult később a kapcsolatuk? Hogy viszonyul az apa a babához?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 11:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is, egy ismerős gyerekén tisztára látszik, hogy nem a saját fia. Még az a legkisebb gond, hogy egyáltalán nem hasonlít rá. Viszont van egy kis roma beütése a kiskölöknek. :D

Egyszerűen nem értjük, az apa miért nem veszi észre.

2013. szept. 6. 12:19
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

Bocsánat, elfogadta.

T9-es telefon-billentyűzet...

2013. szept. 6. 12:20
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
A legjobb baràtom felesège kiszúrkàlta a gumikat. Sikerült neki, terhes lett. Nem mondom hogy nem szereti az apja a gyereket, de nem igazàn foglalkozik vele. A hàzassàguk nagyon rossz, ha a felesèg emiatt ràszól, egyből megkapja hogy te akartàl gyereket. Àtverve èrzi magàt. Ami szerintem jogos, de mondtam neki, hogy az asszonyt leszarhatja, de a gyerek nem tehet arról, hogy ilyen hülye anyja van. Sajnàlom szegènyt.....
2013. szept. 6. 12:51
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

Az anyám. Így lettem én. 11 év után váltak el a szüleim, engem apukám mindig is nagyon-nagyon szeretett és támogat mindenben a mai napig.

/2. neked a férjed elég undorító, a gyerek semmiről nem tehet, ha ennyire nem akarta, miért nem tartóztatta meg magát?/

2013. szept. 6. 13:08
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki a saját gyerekétől undorodik. Az ilyen férfi is undorító, a gyerek semmiről nem tehet.

Kérdésre válaszolva. Én például nem szedtem semmit, mert abban a hitben voltam, hogy nem lehet gyerekem. Apuka először bepánikolt, aztán már nagyon várta a babát. Lányunk lett, imádta az első perctől, a legfontosabb neki a világon. Az egyetlen akit feltétel nélkül szeret a mai napig.

2013. szept. 6. 13:22
 16/25 anonim ***** válasza:
59%

2-es azért elgondolkoznék, hogy te egy ilyen férfival vagy együtt, aki undorodik a saját gyerekétől :o Lehet csak a nőt hibáztatni, de szerinted jó ember az ilyen? Csak nehogy te kerülj egyszer a másik nő cipőjébe...

A nővérem. A teherbe esés valóban véletlen volt, megszakítással (nem)védekeztek, szóval ezért mind a ketten felelősek, gondolom nem vette ki időben mégsem. Viszont a nővérem meg akarta tartani, ha már besikerült, és tudta, hogy a párja nem. Ezért csak a 12. hét után ment orvoshoz, és mondta el. A kész helyzetet már viszonylag jól fogadta a párja, és együtt maradtak, összeházasodtak, később lett még egy tervezett gyerekük is, és mind a kettőt nagyon szereti az apa. Elváltak azóta, de nem a gyerekek miatt, már iskolás volt mind a kettő, mikor külön költöztek.

2013. szept. 6. 14:14
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Az egyik ismerősöm (barátnőmnek nem mondanám) nekem mondogatta,hogy szeretne harmadikat,de a férje nem.Abba hagyta a gyógyszert,de nem közölte a férjével.2 naponta szexelt vele,hogy össze jöjjön,de az ostoba férjének nem tűnt fel,mikor amúgy jó ha havi kétszer együtt voltak.Aztán terhes lett.Azt mondta a férjének gyógyszer mellett történt a dolog,és képes volt még magán orvsokhoz is járni,csak,hogy ne legyen gyanús,hogy nem aggódik a babáért.Közölte,hogy megtartják,mert ő aztán el nem veteti.Hamarosan megszül.Jelenleg jól megvannak,kitudja,talán mot ért meg a férj,és mégis örül a babának,de az is lehet,hogy csak tűr és egyszer csak kirobban.Majd kiderül mi lesz.Viszont a csajtól szerintem ez undorító dolog volt,és remélem egyszer kiderül(én tőlem mondjuk tuti nem)
2013. szept. 6. 14:16
 18/25 anonim ***** válasza:
28%

16 Tudod, amit a liba művelt, abszolút nem csodálkozom. Sőt.

A kocsik gumijainak kiszúrása a legapróbb cselekedetei egyike volt a libának, és igen nagyvonaluak voltunk vele.Ahhoz képest amit érdemelt volna.

Én nagyon szeretem a gyerekeket, de még én is undorodtam látatlanban egy ilyen ember bármilyen leszármazottjától.

2013. szept. 6. 15:17
 19/25 anonim ***** válasza:
26%
16+Én nagyon szeretem a gyerekeket, de még én is undorodtam látatlanban egy ilyen ember bármilyen leszármazottjától.Pedig neveltem már nem saját gyereket a sajátomként, és bármelyik gyereket akit csak ismertem kivétel nélkül. De ennek az embernek bármilyétől hányingert kapok, oly annyira kitett magáért "anyuka".
2013. szept. 6. 15:19
 20/25 anonim ***** válasza:
30%
18-as, milyen nő vagy te? Hogy lehet undorodni egy gyerektől? Ha az anyja h.lye, az egy dolog. Remélem, neked sosem lesz gyereked.
2013. szept. 6. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!