Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat, aki valamilyen módon átverte a férjét gyerekvállalással kapcsolatban? Nem szedte a gyógyszert, folyton nyaggatta, zsarolta, ilyesmi. Hogy alakult később a kapcsolatuk? Hogy viszonyul az apa a babához?
Nálunk is, egy ismerős gyerekén tisztára látszik, hogy nem a saját fia. Még az a legkisebb gond, hogy egyáltalán nem hasonlít rá. Viszont van egy kis roma beütése a kiskölöknek. :D
Egyszerűen nem értjük, az apa miért nem veszi észre.
Bocsánat, elfogadta.
T9-es telefon-billentyűzet...
Az anyám. Így lettem én. 11 év után váltak el a szüleim, engem apukám mindig is nagyon-nagyon szeretett és támogat mindenben a mai napig.
/2. neked a férjed elég undorító, a gyerek semmiről nem tehet, ha ennyire nem akarta, miért nem tartóztatta meg magát?/
Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki a saját gyerekétől undorodik. Az ilyen férfi is undorító, a gyerek semmiről nem tehet.
Kérdésre válaszolva. Én például nem szedtem semmit, mert abban a hitben voltam, hogy nem lehet gyerekem. Apuka először bepánikolt, aztán már nagyon várta a babát. Lányunk lett, imádta az első perctől, a legfontosabb neki a világon. Az egyetlen akit feltétel nélkül szeret a mai napig.
2-es azért elgondolkoznék, hogy te egy ilyen férfival vagy együtt, aki undorodik a saját gyerekétől :o Lehet csak a nőt hibáztatni, de szerinted jó ember az ilyen? Csak nehogy te kerülj egyszer a másik nő cipőjébe...
A nővérem. A teherbe esés valóban véletlen volt, megszakítással (nem)védekeztek, szóval ezért mind a ketten felelősek, gondolom nem vette ki időben mégsem. Viszont a nővérem meg akarta tartani, ha már besikerült, és tudta, hogy a párja nem. Ezért csak a 12. hét után ment orvoshoz, és mondta el. A kész helyzetet már viszonylag jól fogadta a párja, és együtt maradtak, összeházasodtak, később lett még egy tervezett gyerekük is, és mind a kettőt nagyon szereti az apa. Elváltak azóta, de nem a gyerekek miatt, már iskolás volt mind a kettő, mikor külön költöztek.
16 Tudod, amit a liba művelt, abszolút nem csodálkozom. Sőt.
A kocsik gumijainak kiszúrása a legapróbb cselekedetei egyike volt a libának, és igen nagyvonaluak voltunk vele.Ahhoz képest amit érdemelt volna.
Én nagyon szeretem a gyerekeket, de még én is undorodtam látatlanban egy ilyen ember bármilyen leszármazottjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!