Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek miért kényelmesedi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kényelmesedik el egy nő ennyire, ha otthon van a gyerekkel? És a férje miért hagyja?

Figyelt kérdés

A szomszédomról van szó. Itthon van 1 gyerekkel, mégis majdnem minden hétköznap délután a férje munka után leviszi a gyereket játszótérre. Nyáron volt, hogy csak 9 felé értek haza. Természetesen munka után. Közben meg a nő otthon pihengetett.

Ez normális szerintetek? Miért hagyja ezt a férfi? Neki nem jár a pihenés?

2013. szept. 4. 15:58
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Persze, jár neki is - de az apának is, aki egész nap DOLGOZIK! Eltartja a nőt meg a gyereket.

Na mindegy, úgy tűnik, csak nekem furcsa. Csak ne lepődjön meg, ha aztán apuka belefárad a munka-gyerek hajtásba és lelép.

2013. szept. 4. 16:32
 32/55 anonim ***** válasza:
4%

Természetesen az apuka is foglalkozzon a gyerekkel. De a mai anyák többsége nem tudja az idejét beosztani, gyerek mellett nincs ideje ellátni a háztartási teendőket és pihenni is. A te szomszéd asszonyod is ilyen anya lehet.

Mit csinált volna, ha a 50-60-as időkben lett volna feleség és anyuka?

2013. szept. 4. 16:36
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

És ha a nő is dolgozni fog egy idő után? Akkor ki fog este foglalkozni a gyerekkel? Hiszen mindketten DOLGOZNAK, VISZIK HAZA A PÉNZT!!!

Valóban milyen sanyarú sorsa van ennek a férjnek, Úristen, este focimeccs helyett a játszótéren van a SAJÁT GYEREKÉVEL!!! felháborító!

Mindenesetre köszi, hogy nem az én szomszédom vagy.

2013. szept. 4. 16:37
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

De miért lenne fáradtság az, hogy munka után lemegy a gyerekkel a játszótérre? Mi munka után mindig bicajozni vagy sétálni megyünk. Az lenne a fárasztó, ha otthon kéne gubbasztani a tévé előtt.

Vagy szerinted akkor lenne jó apa, ha hazamenne, és leülne sörözni a tévé elé?

2013. szept. 4. 16:38
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés!

Neked nincs magánéleted,hogy a szomszéd nővel foglalkozol?

Ha nekik ez így jó,te mit akadsz ki más dolgán,szerintem semmi közöd hozzá,már bocs!

Ez már beteges tényleg hogy ennyit foglalkozol vele!

2013. szept. 4. 16:40
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Én nem így látom. Szerintem az Apa is kiveszi a részét a gyereke neveléséből, és kikapcsolódásképp foglalkozik vele munka után. Bármilyen meglepő, vannak ilyen pasik akik akarnak a gyerekükkel foglalkozni. Igénylik a kettesben töltött időt, hiszen valószínűleg azért vállalták, hogy foglalkozzanak vele.

Nekik ez PIHENÉS a napi stressz után. Az a nem normális, hogy valaki ezt nem érti...

2013. szept. 4. 16:41
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Miért haragszol Te a szomszédasszonyodra?

Ez merült föl bennem, mert nem találok semmi felháborítót abban amit leírsz. Miért zavar ez téged ennyire, vagy miért furcsa egyáltalán?

Anyuka délelőtt törődik a gyerekkel valószínüleg /nem küldi a szobájába, vagy nem hagyja sírni csak azért mert most nem ér rá mert porszívózni vagy mosni kell/ talán a déli altatásnál még alszik is egyet /de borzasztó./ Aztán jön a délután.

A gyerek ismét nincs magára hagyva, apuka megy a játszótérre, feltehetően ez nem untatja /úgy mint ahogy téged a te gyereked, hiszen nem abból indulnál ki hogy a gyerekkel töltött idő csak nyűg/. Aztán jön az este a közös fürdetés stb. Aztán a szülők kettesben töltött éjszakája.

Ennél csodálatosabb gyerekkort szerintem kívánni se lehetne. Legalábbis előttem egy követendő családmodell képe körvonalazódik.

2013. szept. 4. 16:44
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

32: A kérdező csak GONDOLJA hogy anyuka pihen....

"Persze, jár neki is - de az apának is, aki egész nap DOLGOZIK! Eltartja a nőt meg a gyereket."

A nő pedig lehet, hogy kapja a GYED-et, tehát ő is hozzájárul a családi kasszához, közben gyereket nevel, ellátja a háztartást, és valószínűleg nem apuka főz ha a játszótéren vannak, így ő csak hazamegy a tiszta lakásba enni. Ez az igazi munkamegosztás, örülök, hogy hallani ilyenekről, nemcsak a magukat elhanyagoló feleségekről és a kanapén tespedő apákról.

"Na mindegy, úgy tűnik, csak nekem furcsa."

Szerencsére igen, örülök, hogy sok más válaszolónak szintén az a normális, ha egy apa foglalkozik a gyerekével.

" Csak ne lepődjön meg, ha aztán apuka belefárad a munka-gyerek hajtásba és lelép."

Óóóó, és arra nem gondolsz, hogy az apa önként foglalkozik a gyerekével és nem kíván lelépni mellőle? Van ilyen az ismerősi körben, a közeli munkahelyéről még délben hazaugrott a gyereket altatni - a mai napig együtt van a feleségével, azóta lett még egy gyerek.

Míg a környezetemben az anyukák szenvednek, mert a párjuk egy lusta dög, aki időnként rácsodálkozik hogy mennyit nőtt a gyerek, a házasságuk, a nemi életük meg romokban.

2013. szept. 4. 16:45
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly? Örülök, hogy nem az én szomszédom vagy. Szerintem, ha anya vagy tudod milyen. Van aki jobban, van aki kevésbé tudja beosztani az idejét, de ha nagyon prímán be is tudod osztani, biztosan lesz olyan dolog amire már egyszerűen nem jut időd. Ez egy gyerek mellett nehéz. Egyrészt neked semmi közöd ahhoz, hogy belepofátlankodj mások életébe. Másrészt igen, a férfi tartja el a nőt és a gyereket. De valószínű közös döntés volt a családalapítás. A nő (jobb esetben) kitakarít, kimos, meleg étellel várja haza a férjét, gyereket nevel. Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkinek is a szemére hányd, hogy eltartják. Tudták mindketten hogy a gyerekvállalás azzal jár, hogy a nő egy időre kiesik a munkából.

A másik. A nő NEM HAGYJA pihenni a férjét? Miért? Mert az leviszi minden nap munka után a gyerekét a játszótérre? Egy gyereket nem csak megcsinálnia kell a férfinek, hanem fel is nevelnie. Ha szúrja a szemed, hogy az a férfi apaként viselkedik állj oda a tükör elé és köpd le magad. Ez a normális. Azért örülök, hogy te ilyen super woman vagy, aki dolgozik, süt, főz, mos, takarít és gyereket nevel és közben még mások életébe is bele tud szólni.

2013. szept. 4. 16:49
 40/55 gyilokcica ***** válasza:
100%
Mivan? Talán kinézted magadnak apucit a játszótéren? Honnan tudod mit csinál szerencsétlen nő otthon addig? Lehet, hogy otthon sincs! Tanul, dolgozik, ápolja a haldokló anyját...akármi. Apuka pihenjen este, ahogy a férfiak 99%-a. Honnan tudod, hogy este 9-re érnek haza, talán ti is addig vagytok ott? Vagy leskelődsz utána? Igencsak rajonghatsz ezért a férfiért, ha így szívedre veszed szomorú sorsát.
2013. szept. 4. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!