Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek miért kényelmesedi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kényelmesedik el egy nő ennyire, ha otthon van a gyerekkel? És a férje miért hagyja?

Figyelt kérdés

A szomszédomról van szó. Itthon van 1 gyerekkel, mégis majdnem minden hétköznap délután a férje munka után leviszi a gyereket játszótérre. Nyáron volt, hogy csak 9 felé értek haza. Természetesen munka után. Közben meg a nő otthon pihengetett.

Ez normális szerintetek? Miért hagyja ezt a férfi? Neki nem jár a pihenés?

2013. szept. 4. 15:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
92%

Jaj bocs, te vagy csodaanyu!

Ennyi időd van? Ha igen, akkor mehetsz dolgozni!

2013. szept. 4. 16:23
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem hagyod szerencsétlen férjedet délelőtt pihenni ahelyett, hogy a gyerekeivel foglalkozna? Jól elkényelmesedtél.
2013. szept. 4. 16:24
 23/55 A kérdező kommentje:

Ez egy névtelen oldal. Nem névvel meg címmel írtam ki FB-ra meg mondtam be a híradóba, csak érdekel más véleménye.

Miért lennék csodaanyu? Én vagyok itthon, nyilván az itthoni dolgokat én intézem. Mint a nők 99%-a. Nincs ebben semmi különös.

2013. szept. 4. 16:25
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod.... vagy igen, vagy nem, lehet hogy tanul, de ha csak a s...gét vakarja, akkor sincs hozzá semmi közöd.

Apuka meg azt csinál amit akar, gondolom anyuka nem korbáccsal kergeti le naponta a játszótérre - de ha igen, ahhoz sincs közöd.

Azt nem értem, miért kell mindenkinek belepofáznia a másik életébe... van egy csomó alultáplált, elhanyagolt gyerek az országban, de azt a szülőt szólják meg, aki foglalkozik a gyerekével és rendesen neveli.

2013. szept. 4. 16:25
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
És neked mit fáj, hogy mit csinálnak? Te miért terheled a férjed a gyerekkel MUNKA ELŐTT?
2013. szept. 4. 16:26
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg is kaptad mások véleményét, ha már ennyire érdekelt. Elég sok válasz érkezett.
2013. szept. 4. 16:26
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocs, akkor egy anyának nem lehet pihenni???

Még jó, hogy vannak olyan szupernők, mint te, aki amellett, hogy ellátja 200%-osan a gyerekeket, a házimunkát, és a férjét, még a szomszédokról is van ideje naplót vezetni, mit csinálnak!

Egyébként meg még egyszer megkérdezem: KÖZÖD?

2013. szept. 4. 16:27
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
És mi bajod van neked azzal, ha pihen a nő?
2013. szept. 4. 16:27
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezt se hittem volna...

Már az is baj, ha egy apuka APA-ként viselkedik és foglalkozik a gyerekével?!

Nem tök mindegy neked, mit csinál a szomszédasszony? Lehet tanul, süt, főz, tornázik, vagy tényleg pihen. Neki nem jár? Nem kell itt a mártírmamit játszani, szimplán irigy vagy!

2013. szept. 4. 16:30
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

Na és ha pihen vagy magával foglalkozik? Legalább apu egy kipihent nőt nap estére, aki nem hisztis-házsártos a fáradtságtól és van kedve egy kis kufirchoz.

Igen, gyerek mellett is lehet házimunkát végezni - és ha anyuka nem végez, hanem - minő horror! - gyurmázik vagy játszik a gyerekkel portörlés helyett???? Akkor meg miért ne csinálhatná a dolgát amikor apuka van a gyerekkel?

2013. szept. 4. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!