Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért kényelmesedik el egy nő ennyire, ha otthon van a gyerekkel? És a férje miért hagyja?
A szomszédomról van szó. Itthon van 1 gyerekkel, mégis majdnem minden hétköznap délután a férje munka után leviszi a gyereket játszótérre. Nyáron volt, hogy csak 9 felé értek haza. Természetesen munka után. Közben meg a nő otthon pihengetett.
Ez normális szerintetek? Miért hagyja ezt a férfi? Neki nem jár a pihenés?
Jaj bocs, te vagy csodaanyu!
Ennyi időd van? Ha igen, akkor mehetsz dolgozni!
Ez egy névtelen oldal. Nem névvel meg címmel írtam ki FB-ra meg mondtam be a híradóba, csak érdekel más véleménye.
Miért lennék csodaanyu? Én vagyok itthon, nyilván az itthoni dolgokat én intézem. Mint a nők 99%-a. Nincs ebben semmi különös.
Gondolod.... vagy igen, vagy nem, lehet hogy tanul, de ha csak a s...gét vakarja, akkor sincs hozzá semmi közöd.
Apuka meg azt csinál amit akar, gondolom anyuka nem korbáccsal kergeti le naponta a játszótérre - de ha igen, ahhoz sincs közöd.
Azt nem értem, miért kell mindenkinek belepofáznia a másik életébe... van egy csomó alultáplált, elhanyagolt gyerek az országban, de azt a szülőt szólják meg, aki foglalkozik a gyerekével és rendesen neveli.
Ja, bocs, akkor egy anyának nem lehet pihenni???
Még jó, hogy vannak olyan szupernők, mint te, aki amellett, hogy ellátja 200%-osan a gyerekeket, a házimunkát, és a férjét, még a szomszédokról is van ideje naplót vezetni, mit csinálnak!
Egyébként meg még egyszer megkérdezem: KÖZÖD?
Na, ezt se hittem volna...
Már az is baj, ha egy apuka APA-ként viselkedik és foglalkozik a gyerekével?!
Nem tök mindegy neked, mit csinál a szomszédasszony? Lehet tanul, süt, főz, tornázik, vagy tényleg pihen. Neki nem jár? Nem kell itt a mártírmamit játszani, szimplán irigy vagy!
Na és ha pihen vagy magával foglalkozik? Legalább apu egy kipihent nőt nap estére, aki nem hisztis-házsártos a fáradtságtól és van kedve egy kis kufirchoz.
Igen, gyerek mellett is lehet házimunkát végezni - és ha anyuka nem végez, hanem - minő horror! - gyurmázik vagy játszik a gyerekkel portörlés helyett???? Akkor meg miért ne csinálhatná a dolgát amikor apuka van a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!