Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egy hét szabit vett ki gondoltam velem lesz itthon és kifestjük a házat amibe költözni akarunk. Erre ma elutazott Romániába az anyjáékhoz egy hétere. Iszonyatosan dühös vagyok rá, velem persze nincs itthon. Ti mit tennétek?
Szerintem ugyanannyira feladata ez egy férfinak is, mint egy nőnek. Ahogy szürreális elvárás a férfitől, hogy itthon maradjon a szabadsága alatt és festegessen, amíg asszonyka dolgozik, meg a jelenlegi otthonában mereszti a hátsóját házimunkára hivatkozva, ugyanúgy szürreális elvárás, hogy most a nő fesse ki az egészet.
Szerintem sz*r állapotú lakásban is ki lehet bírni pár napot, aztán munka után lehet festegetni, meg hétvégén is. Lehet arra az időre oda a kényelmes élet, dehát istenem.
Ugyanúgy lehet hívni rokonokat és barátokat, hogy segítsenek, úgy gyorsabban megy a munka.
Nem vagdalózni kell, meg hisztizni, hanem beszélgetni a pároddal és előre tervezni. Attól hogy megvettétek a festéket, az nem jelenti azt, hogy egyértelműen ezen a héten fog a párod festeni, amikor szabija van. Lehet ő alapjáraton úgy gondolta, hogy simán költözhető a lakás, majd apránként fel lesz újítva.
Azt írod még nem is ismered a szüleit.Itt lett voln az alkalom.Nem gondoltátok???
Ha már összeköltöztök akkor valami tervetek van a jövöre nézve.....
Kicsit javítanálak. Hazautazott Erdélybe, és nem Romániába. Ha már vele vagy együtt, legalább tiszteld és becsüld meg a származását.
És ha kifizetitek a kauciót+1. havi lakbért, akkor költöztök be, amikor akartok.
Még jó, hogy hazautazik a szüleihez. A kérdés inkább azt, miért nem közösen teszitek mindezt. Én párod helyében a hisztid végett meggondolnám, hogy összeköltözzek-e veled vagy sem.
Azért nem férfimunka szerintem, mert ehhez semmi erő, semmi fizikai adottság nem kell..
A nagy bútorok cipelése az mondjuk inkább ferfimunka..
Egy festés esetén ugyanakkora esélye van a ferfinek jól megsinálni, mint a nőnek..
Bár nem tudom milyen ügyesség kell hozzá.. Nem egy bonyolult dolog,előszőr16 mcoltam amikor lányként a zsobámat vestettem.
23 évesen már egy egesz lakást gletteltem( bár2-szerannyi ideig tartott, mint egy szakembernek, hisz az első volt) és festettük ketten.
Nem dicsekvés, hanem tény, és szebb lett, mert maamnak csinatam, mintha a festő jött volna, én képes voltam 3 adjára is ráglettelni, ha az a fal nem volt egyenes...egy szakember egy ket hepe hupit simán hagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!