Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egy hét szabit vett ki gondoltam velem lesz itthon és kifestjük a házat amibe költözni akarunk. Erre ma elutazott Romániába az anyjáékhoz egy hétere. Iszonyatosan dühös vagyok rá, velem persze nincs itthon. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 20:13
11/61 anonim válasza:
Igazán szólhatott volna!! Vagy ha nem akar otthon maradni, mondja meg. Igazad van, én is kivertem volna a botrányt!
12/61 anonim válasza:
Ha már most ilyen vagy, én össze sem költöznék veled.
13/61 anonim válasza:
ezért a szabija alatt ki kellett volna festenünk vagyis neki mivel én dolgozom. - neki KELLETT VOLNA! Nyugi van anyukám!
14/61 A kérdező kommentje:
Ha a héten nem költözünk be a házba akkor kiadják másnak. De ő úgy látszik sz@r bele.
2013. szept. 3. 20:31
15/61 anonim válasza:
Mi az, hogyha a héten nem költöztök be, akkor kiadják másnak? Nem értem az összefüggést.. Beköltöztök a héten, hétvégén kifestitek.
16/61 A kérdező kommentje:
1. Csak vasárnap délután jön haza és hétfőn mindketten dolgozunk.
2. Te beköltöznél egy koszos lakásba ami ki sincs festve?
2013. szept. 3. 20:37
17/61 anonim válasza:
És eddig mire vártatok? Meló után is lehet festeni!
18/61 A kérdező kommentje:
Mindketten estig dolgozunk és elég nagy a ház, kapkodva meg nem lehet festeni. Valakinek a házimunkát is meg kell csinálni.
2013. szept. 3. 20:40
19/61 anonim válasza:
Ha mindennap lefestettek volna 2 falat, rég meglenne :D
20/61 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy természetes, hogy néha meg akarja látogatni a szüleit, és, hogy hisztizel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!