Sose volt problémám a menszesszel. (3éve) most viszont iszonyatosan hányingerem van, fáj a hasam, nincs itthon betét csak tampon. Wáá. Iszonyatosan szarul vagyok:S:S micsináljak? :S
ja, igen, 22 éves vagyok, 10 éve menstruálok
előző
Nyugi, vannak ilyen nehezebb periódusok. El kell viselni.
Velem is előfordul (pl.megerőltető munka v.sport után, vagy ha felfázok), hogy olyan erősek a görcseim, hogy hányok, hasmenésem van, érzem a fájdalmat a hátamban, derekamban, lábaimban és görcsöl még a hüvelyem is. Ilyenkor általában legszívesebben meghalnék. Aztán inkább lenyelek 1 vagy 2 görcsoldót, meleg takaróba burkolódzok és pihizek egy kicsit.Ez mindig segít.
A betét is jó lesz holnapig, ha van elég otthon.
11 évesen kezdtem menstruálni. Az első két év fájdalommentes volt, de 13 éves koromtól forga minden egyes vérzés baromi erős fájdalommal, rosszulléttel, hányingerrel, szédüléssel járt. Voltam vele orvosnál is, fájdalomcsillapítónál meg fogigátlónál többet nem tudtak javasolni.
Szóval van ilyen, amikor az embernek egyik napról a másikra megváltozik a vérzése.
Nekem az hozott változást, hogy teherbe estem. Most már egész napos hányingerem van... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!