Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextől is a kedve meg neked is?
42, 55, 56! nálatok a pont! :)
22-es, jót nevettem rajtad, de igazad van! :D
Egy tini szórakozik itt akit dobott a csaja és most haragszik az egész világra!
Ide figyelj te nagyon okoska! Annyi jó választ kaptál, de szerintem te akkor is csak a magadét fogod fújni.
Én 35 éves nő vagyok, van 3 csodás gyerekem, egy szuper férjem, aki még mindig úgy odavan értem, hogy sok 18 éves megirigyelhetné. Mondjuk nem is csoda, mert még mindig úgy nézek kis mint 20 évesen, sőt jobban! :) 18 évesen kerültünk össze, és még mindig boldog házasságban élünk. Pont a minap mondtam a 25 éves unokahúgomnak, aki szép és okos, és nem talál egy normális pasit, hogy bizony örülök, hogy én anno ilyen szerencsés voltam, mert most bizony én sem találnám az igazit. Pont az olyan kis h.lye p.csök miatt mint amilyen te is vagy! Nézzél magadba, és gondolkodj el azokon amiket itt sokan leirtak!! Az élet nem a ráncokról szól! És mint sokan irták, te sem lesz fiatalabb, és ha nem vagy Andi Vajna akkor.....:D
Egósértődősek és lekicsinylés? Nagyon szereted ezt a két kifejezést. Eléggé szegényes a szókincsed.
Végigolvastam és meg kell mondjam, hogy egy értelmes dolgot sem írtál le, csak ugyanazt a hülyeséget hajtogatod, amit az első pár mondatodban leírtál. Tapasztalatok voltak, érdemi reakció semmi, csak (mint írtam) ugyanaz az pár mondat, ami az elején. A kérdésekre nem válaszoltál, miszerint hány éves vagy, van/volt-e kapcsolatod, stb.
MElyik ismerősöd fejtette ki neked ezt az egészet? Mert hogy nem a te önálló agyszüleményed az is tuti. Vagy csak szimplán ennyire hülye vagy, hogy csak ugyanazt tudod hajtogatni és semmi új érvet nem tudsz felsorakoztatni.
"A nő meg maga után húzza a belét, és még ő van kikiáltva házisárkánynak, hogy ha kéri a drága uracskája méltóztasson már megemelni a fenekét, mert ha a ketten gyorsan végeznének mindennel (vagy apuka foglalkozik addig a gyerekekkel amíg anyuci gyorsan összedobja a vacsit), akkor talán a nőnek is jutna pihenőidő... "
Ez jogos tényleg, van sok ilyen.
*egy szépsége végső éveit élő 30-35
Te hol élsz, de most komolyan?:xDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!