Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextől is a kedve meg neked is?
"ha nem lúzer" = ha van pénze és/vagy a nőnek apakomplexusa van. De ha elfogy a pénz vagy jön egy 25 éves Adonisz, akkor bizony nem marad meg a "tökéletes" feleség.
Hány éves vagy? Hány éves a barátnőd/feleséged?
Komolyan te hány éves vagy? Volt már valaha párkapcsolatod?
Vagy LÚZER Vagy?
neked mi bajod van?
semmi nem kötelező!
Ha azt akarod, akkor évente lehetsz fiatalabbnál, fiatalabb csitrikkel...nem kell megházasodni!
Csak aztán nehogy rájöjj az idő múlásával, hogy te 50 évesen már nem vonzod a csúnya, házisárkány 30asokat, csak a mamákat! :)
Én szeretnék a kérdezőről egy képet :D Azért megnézném hogy mekkora superman és mire van ekkora egója hogy ő 50-esként majd harmincas nőket akar elvenni (mellesleg pont most rúgott beléjük de már elvenné őket)
Fárasztó volt a suli öcskös? :D
" 50 évesen már nem néz ki olyan jól az ember, de olyankor eltud venni egy harmincvalahány évest ha annyira akar."
Vagy nem... Ugyanis a 30-as nőknek már igényeik is vannak. A férfi addigra érjen már el valamit, nem azért, hogy lehúzzuk, de nem akarunk egy élhetetlen lúzert pátyolgatni.
Nézzen ki normálisan, mert én még 40 évesen is viszolygok hogy ágyba bújjak egy Vajna féle emberrel.
Továbbá legyen harcra kész, mert én 30 évesen kezdtem kinyílni szexuálisan mint sok más nőtársam.
... mondjuk aki nem bírta a viccet a #16-ban, az tényleg kezdhet aggódni a (nem szarkalábakban mutatkozó) kora miatt...
Viszont Kérdező, van egy találós kérdésem... amikor összejöttem a zasszonnyal, volt 17 én meg 33. Na, azóta elhussant 16 év, és így már életem párja SZERINTED egy "egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő" lett... akkor most szerinted mit kellene tennem??? Adj tanácsot, kérlek.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!