Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért jó megházasodni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextől is a kedve meg neked is?

Figyelt kérdés
Aztán meg általában úgyis válás van, ahol egymás torkának estek és lehúzza a pénzed felét plus a gyerek után fizethetsz akit egy másik csávó nevel, meg gyereklátással is veszekedhetsz? Miért nem 18 éveseket vesznek el akkor már, de inkább őket sem? Kaját venni, csinálni meg kis házimunkát te is megtudsz csinálni. Vagy az átlagember akkora lúzer hogy 30-40 éves korára nem volt egy normális nője és azért akar megházasodni hogy majd akkor hátha lesz sok szex végre, meg fiatal nőt nem tud felszedni?
2013. szept. 3. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
100%
A 23-ast is megintem a "nagyfenekű" pejoratív használatáért. :)
2013. szept. 3. 14:11
 32/89 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem lúzer" = ha van pénze és/vagy a nőnek apakomplexusa van. De ha elfogy a pénz vagy jön egy 25 éves Adonisz, akkor bizony nem marad meg a "tökéletes" feleség.

Hány éves vagy? Hány éves a barátnőd/feleséged?

2013. szept. 3. 14:12
 33/89 anonim ***** válasza:
100%
A nagy fenék lehet jó és rossz is, mint ahogy a férfin a ránc is lehet szexis és lehangoló is, minden a körítéstől függ. Elnézést, ha bárkinek a lelkébe gázoltam. ;) (23)
2013. szept. 3. 14:12
 34/89 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan te hány éves vagy? Volt már valaha párkapcsolatod?

Vagy LÚZER Vagy?

2013. szept. 3. 14:13
 35/89 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer feküdj le egy 35 éves igazi nővel, ne egy kis 18éves tinivel és majd megtudod, hogy mekkora baromságokat beszélsz.
2013. szept. 3. 14:14
 36/89 anonim ***** válasza:
100%

neked mi bajod van?

semmi nem kötelező!

Ha azt akarod, akkor évente lehetsz fiatalabbnál, fiatalabb csitrikkel...nem kell megházasodni!

Csak aztán nehogy rájöjj az idő múlásával, hogy te 50 évesen már nem vonzod a csúnya, házisárkány 30asokat, csak a mamákat! :)

37/89 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék a kérdezőről egy képet :D Azért megnézném hogy mekkora superman és mire van ekkora egója hogy ő 50-esként majd harmincas nőket akar elvenni (mellesleg pont most rúgott beléjük de már elvenné őket)

Fárasztó volt a suli öcskös? :D

38/89 anonim ***** válasza:
100%

" 50 évesen már nem néz ki olyan jól az ember, de olyankor eltud venni egy harmincvalahány évest ha annyira akar."

Vagy nem... Ugyanis a 30-as nőknek már igényeik is vannak. A férfi addigra érjen már el valamit, nem azért, hogy lehúzzuk, de nem akarunk egy élhetetlen lúzert pátyolgatni.

Nézzen ki normálisan, mert én még 40 évesen is viszolygok hogy ágyba bújjak egy Vajna féle emberrel.

Továbbá legyen harcra kész, mert én 30 évesen kezdtem kinyílni szexuálisan mint sok más nőtársam.

2013. szept. 3. 14:16
 39/89 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 21 vagyok, de nekem nem jönnek be a 30-45 éves "pasik". Mindig azt gondoltam azokról, akik több, mint 5 évvel idősebbek voltak nálam, hogy lúzerek, ha velem kezdenek, mert a saját korosztályukban nem találtak értelmes nőt. Ezért úgy gondolják, hogy engem könnyebb elbűvölni, meg majd hasra esek tőlük, meg a pénzüktől. Hát nem. Persze, ha van elég pénzed, találsz csomó 18-25 éves csajt, akit megdughatsz, de hogy szeretni nem fog, az tuti. Bár ahogy nézem, te nem is arra vágysz.
2013. szept. 3. 14:19
 40/89 anonim ***** válasza:
90%

... mondjuk aki nem bírta a viccet a #16-ban, az tényleg kezdhet aggódni a (nem szarkalábakban mutatkozó) kora miatt...

Viszont Kérdező, van egy találós kérdésem... amikor összejöttem a zasszonnyal, volt 17 én meg 33. Na, azóta elhussant 16 év, és így már életem párja SZERINTED egy "egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő" lett... akkor most szerinted mit kellene tennem??? Adj tanácsot, kérlek.... :)

2013. szept. 3. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!