Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, ti valóban igénylitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, ti valóban igénylitek, hogy évente 2 egész hétre megszabaduljatok a gyerektől és kettesben legyetek a feleségetekkel?

Figyelt kérdés
Ha ez nem valósul meg az már elég ok arra, hogy máshol "töltődj" fel? (Itt a 2 teljes héten van a hangsúly, tehát nem arról van szó, hogy nincs program kettesben, nincs szex, stb.)
2013. szept. 1. 17:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

igen, mindketten igényeljük!

mondjuk még kicsik a gyerekek, (3, 5), de attól még pl egy hétvégére leküldjük őket a nagymamához, és meg van oldva :)

2013. szept. 1. 18:51
 12/21 Nádszálkisasszony ***** válasza:
75%
Bár nő vagyok és még gyermektelen de 100% hogy igényelném. Ez a gyerekne se rossz hiszen ez idő alatt van táborban, nagymamánál, nagypapánál stb :)
2013. szept. 1. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
A férjek két hónapot igényelnének.
2013. szept. 1. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, miért van mindenki lepontozva??

Csak mert nem ősanyák írogatnak végre, akik szerint meg kell szűnni létezni emberként, nőként, férfiként, személyként... és csak ANYA meg APA lehet ezek után mindenki? (Csupa nagybetűvel persze...)

Elég szánalmas dolog!

2013. szept. 1. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
megjelentek az ősmamik lepontozni :)
2013. szept. 1. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem tartom magam ősmaminak, de nem tudom elképzelni és a férjem sem, hogy a lányunk nélkül menjünk bárhova kirándulni. Az egészben az a legizgalmasabb, hogy várjuk mire hogy fog reagálni. Mi hárman összetartozunk ezért az élményeinket is együtt akarjuk átélni. Nagymamik jöhetnek pár órára és vihetik, de aztán kérjük vissza. Nem hiszem hogy egy jó házasság ezen múlna. Nekünk így is van elég időnk együtt lenni.
2013. szept. 2. 00:19
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
És még hogy az ősmamik pontoznak le, szánalmasak vagytok, először gyereket akartok, mert az milyen cuki, aztán meg szabadulnátok tőle, mert fel kell töltődnötök tőle...Nőljetek fel!
2013. szept. 2. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
persze még swinger klubba is magunkkal visszük a gyereket.
2013. szept. 2. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi igényeljük a férjemmel a kettesben töltött hétvégéket mondjuk évente 3-4-szer, el is szoktunk utazni ennyiszer kettesben, 2-3 napra. Esténként rendszeresen eljárunk, vagy napközben 2-3 órára, mondjuk heti 2-3-szor. Ilyenkor a 3,5 évesünkre bébiszitter vigyáz, vagy a nagyszülők, vagy a 16 éves tesója. Csak akkor megyünk, ha előtte a kicsivel elég időt töltöttünk, élményben részesítettük, vagyis ha este el akarunk menni kettesben, akkor napközben elvisszük őt kirándulni. Ennél több távollétet mi nem igénylünk a gyerekektől, a férjem sem.
2013. szept. 2. 09:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és bizony igényelném. A párom na ő nem nagyon. Ő csinál magának programokat a haverokkal és neki ez elég sajnos.
2014. máj. 14. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!