Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a páromat a dohányzásról? Havi szinten 5000 forintot költ dohányra amit hitelbe hoz el. Márciusban születik meg a gyerekünk és az a pénz is jól jönne. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 16:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Hát mondd meg neki, ha leszokik, te lemondod a netet, és akkor több, mint egy tízessel több marad másra.
2013. szept. 4. 00:59
 32/34 anonim ***** válasza:
09-01 19:06: én elqrváztam a pénzt. ki járt jobban?
2013. szept. 8. 19:01
 33/34 Laylah ***** válasza:

E-cigi baromság, semmire nem jó, ráadásul károsabb, mint a rendes cigi. Meg ott nincs meg a dohányzásnak az a megszokott rituáléja, hogy kiveszed a dobozból, meggyújtod... Vannak, akiknek ez a folyamat maga idézi elő a függőséget (nem is függőség, inkább megszokás).ú

Nekem most fog kiderülni, hogy mennyit is cigizek magamtól. Utóbbi bő egy évben ha otthon voltam, tesóim nyaggattak idegbetegségig, hogy menjek velük cigizni, ha akarok, ha nem, ha meg volt páromnál voltam, ő meg bent cigizett a szobában, elég sokat, amit szintén csak akkor bírtam elviselni, ha legalább minden második szálnál beszálltam én is; összegezve, otthon minimum 5-7 szál, exemnél napi majdnem 1 doboz. Most költöztem be a kollégiumba, 7-én; 8-án vettem egy kis csomagos (40g) dohányt, abból még van, és azóta több, mint egy hét eltelt...

23/L

2013. szept. 17. 13:58
 34/34 Laylah ***** válasza:
Illetve, még egy szálra való van belőle. :)
2013. szept. 17. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!