Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a páromat a dohányzásról? Havi szinten 5000 forintot költ dohányra amit hitelbe hoz el. Márciusban születik meg a gyerekünk és az a pénz is jól jönne. Mit javasoltok?
Nőként nem bírom megérteni, miért hiszik azt a nők hogy majd a gyerek miatt megváltozik a pasi. NEM változik meg.
Azért dohányzik, mert dohányozni szeretne. Nem fog erről leszokni sem a pénz, sem a gyerek miatt.
Így vállaltál vele gyereket, így fogadtad el. Gondolom nem ezen a 5000 ft-on múlik, hogy tudtok-e enni adni a gyereknek.
"Én már rég elköltöztem volna."
Ha a párom azért elhagyna,mert dohányzom,menjen!
Azért ez morbid....
Én is dohányoztam,mikor megvolt gyerek,de kimentem,mielőtt a gyerekhez értem,alap volt a kézmosás.
Feleségem ebből nem csinált ügyet,a kisgyerekből azóta nagy gyerek lett,és nem halt meg füstmérgezésben,sőt nem is dohányzik,én ezt meg csak támogatni tudom,én stresszes munkahelyen dolgozom,sajnos nem tudnám csak úgy letenni....
Szerintem menj át a dohányzás kategóriába, és érdeklődj, hogy ki mennyit költ havi szinten cigarettára. Majd meglátod, össze teszed a két kezed, hogy csak ennyit dohányzik el a te férjed, nem hogy még ezt is sokalld.
Inkább azt beszéld meg vele, hogy ennél többet ne költsön rá, mert hogy a kicsi...
Egyébként megkérdezhetem, hogy milyen dohányt tölt, hogy ennyiből kijön, és mennyit szív egy hónapban? Ez valóban rettenetesen kevés összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!