Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a páromat a dohányzásról? Havi szinten 5000 forintot költ dohányra amit hitelbe hoz el. Márciusban születik meg a gyerekünk és az a pénz is jól jönne. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 16:27
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igazatok van.
2013. szept. 1. 16:50
 12/34 anonim ***** válasza:
95%

Nőként nem bírom megérteni, miért hiszik azt a nők hogy majd a gyerek miatt megváltozik a pasi. NEM változik meg.

Azért dohányzik, mert dohányozni szeretne. Nem fog erről leszokni sem a pénz, sem a gyerek miatt.

Így vállaltál vele gyereket, így fogadtad el. Gondolom nem ezen a 5000 ft-on múlik, hogy tudtok-e enni adni a gyereknek.

2013. szept. 1. 16:52
 13/34 anonim ***** válasza:
59%

"Én már rég elköltöztem volna."

Ha a párom azért elhagyna,mert dohányzom,menjen!

Azért ez morbid....

Én is dohányoztam,mikor megvolt gyerek,de kimentem,mielőtt a gyerekhez értem,alap volt a kézmosás.

Feleségem ebből nem csinált ügyet,a kisgyerekből azóta nagy gyerek lett,és nem halt meg füstmérgezésben,sőt nem is dohányzik,én ezt meg csak támogatni tudom,én stresszes munkahelyen dolgozom,sajnos nem tudnám csak úgy letenni....

2013. szept. 1. 16:54
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhagyod az sem megoldás, mert akkor meg dupla annyit fog költeni cigire. Miért nem használ elektromos cigit, az is ugyan olyan jó, és ha szereti a kávét, akkor meg meg lehet olyan cigit is venni, ami kávé ízű. És nem is lesz tőle büdös. házban is lehet használ, és nem veszélyes a kisgyerek számára sem.
2013. szept. 1. 16:56
 15/34 A kérdező kommentje:
Persze nem ezen múlik. De azt gondoltam, hogy majd le tudom beszélni a cigiről.
2013. szept. 1. 16:56
 16/34 anonim ***** válasza:
66%
Az elektromos cigi az olyan, mint ha levegőt szívna, és nem mérgezi magát. Ha erre rá tudod venni, akkor az már nagyon nagy előre haladás. Te meg főleg ne stresszelj egy gyermekkel a szíved alatt. Az elektromos cigi segíthet és akár le is szoktathat ha valaki azt akarja.
2013. szept. 1. 17:00
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
Ötezer forint nem nagy pénz, nem ezen múlik egy kisbaba felnevelése, de ha igen, akkor pedig régen rossz. Én is utálom, ha valaki bagózik, mégis a páromat úgy ismertem meg, hogy dohányzott, és eszembe se jutna olyat mondani neki, hogy tegye le a cigarettát. Neked is biztos vannak olyan kiadásaid, ami számodra fontos, de ugyanakkor nem létfeltétel, mondhatni tehát luxus. Vagy neked nincs ilyen? Te nem veszel sminket, hajápolási kellékeket, ruhákat, cipőt (csak mert szép), élelmiszert, ami nem alapélelmiszer stb...???
2013. szept. 1. 17:05
 18/34 anonim ***** válasza:
21%
én ennek a tizszeresét költöm cigire...
2013. szept. 1. 17:08
 19/34 anonim ***** válasza:
30%
hetente költök 10.000-et cigire....
2013. szept. 1. 17:31
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem menj át a dohányzás kategóriába, és érdeklődj, hogy ki mennyit költ havi szinten cigarettára. Majd meglátod, össze teszed a két kezed, hogy csak ennyit dohányzik el a te férjed, nem hogy még ezt is sokalld.

Inkább azt beszéld meg vele, hogy ennél többet ne költsön rá, mert hogy a kicsi...

Egyébként megkérdezhetem, hogy milyen dohányt tölt, hogy ennyiből kijön, és mennyit szív egy hónapban? Ez valóban rettenetesen kevés összeg.

2013. szept. 1. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!