Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a páromat a dohányzásról? Havi szinten 5000 forintot költ dohányra amit hitelbe hoz el. Márciusban születik meg a gyerekünk és az a pénz is jól jönne. Mit javasoltok?
Ez valóban nem egy nagy összeg cigire. Én férjem is cigizik, sose várnám tőle, hogy letegye, azt gondolom, hogy így ismertem meg, azért, mert én már nem dohányzom, attól még nem várhatom el tőle.
A gyerekek mellett sosem cigizett, és alapos kézmosás, arcmosás volt, mielőtt felvette őket babakorukban. Amikor hazajött, át is öltözött itthoni ruhába, ami ugye nem volt büdös, mert itthon nem cigizik.
Derítsd már ki légyszives, hogy milyen dohányt/hüvelyt szokott venni és mennyit szív el egy nap (hány szálat)
Összehasonlításként; Napi egy dobozzal (néha több) megy el nekem LD dohányból és szofi hüvelyből.
kb. 3500Ft-ból hozok ki nagyjából 200-250 szálat, ami megközelitőleg tíz napra elég. Tehát egy hónap alatt a dupláját füstölöm el, mint a párod.
(Üzenem annak a nem dohányzónak aki kiszámolná most nekem, hogy ebből a pénzből x év alatt egy ferrarit tudtam volna venni magamnak, hogy mutassa meg a ferrariját!) ;)
Sajnos az kell hogy mondjam,hogy én örültem volna, ha a férjem csak cigizik...de hogy emellett még ivott is...:(
A cigizés káros szenvedély valóban.Azt a pénzt valóban el lehetne másra is költeni.Más férfi meg másra költi ugyanezt ,vagy még nagyobb összeget.
De.Én azt mondom, inkább cigizzen, mint idegbeteg legyen, hogy nem szívja, vagy nyugtatókat szedjen...
A férjem is tölti a cigit,és ahogy egy előző válaszoló is írta,kb annyit költünk cigire, mint ő.
Annyit elértem azért én is,hogy csökkentette,most 2 hétig kitart neki a nagy csomagos LD dohány+ hüvely,az 3500,azaz 7000 megy el egy hónapban cigire.
Persze nem mindegy, hogy ez az összeg egy minimálbérből élő család havi bevételéből megy el, vagy többszázezres fizetésűéből.Így relatív, kinek sok, kinek kevés ez a ráköltött pénz.
Úgy látszik telóról nem sikerült elküldenem a hozzászólásomat...
Csak annyit akartam írni, hogy amennyi dohányt vesz, ebből túl sok cigit nem igazán tud magának csinálni (talán ha 4-6 dobozzal), tehát viszonylag keveset szív!
Ez az összeg elmenne másra, ha letenné is a cigit.
Szerintem mindkettőtök érdekében ne "zaklasd" ezzel.
Ha képesek vagytok kompromisszumokra, akkor igazán boldogok lehettek ezzel a kis szépséghibával is!
(részedről elnézés, részéről, kézmosás, fogmosás, lakáson kívüli bagózás, és persze ez az igényeknek megfelelően módosítva).
De továbbra is jó ötletnek tartom az e-cigit, illetve én most azt találtam ki, hogy veszek egy vizipipát magamnak. Annak legalább jó az illata ahogy hallottam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!