Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Munkamegosztás házasságban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkamegosztás házasságban a gyed után: ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van, nyár eleje óta újra dolgozok.

Amíg itthon voltam, nagyrészt mindent én csináltam. Így utólag lehet, hogy ez hiba volt, de azt hittem meg tudjuk majd oldani. Hát nem.

Már beszéltem vele szépen, csúnyán, írtunk listát hogy mik a napi dolgok, ki mit csinál, de mégis rám marad a dolgok nagy része.

A másik, hogy szerinte természetes hogy én intézem a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat. Én megyek szülőire, táppénzre stb. Pedig korábban beszéltünk erről és megígérte, hogy felezzük az ilyeneket.

Van valami javaslatotok? Nálatok hogy működik?

2013. szept. 1. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze ne add fel, de azért készülj fel arra, amire a nők többsége felkészül, vagy csinálja egyedül vagy a válás...
2013. szept. 1. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ti ugyanannyit dolgoztok? Tehát pl. mindketten napi 8 órát?

Nálunk úgy van, hogy én H-P heti 40 órát dolgozom viszonylag rugalmas munkaidőben és szellemi tevékenyéget végzem, míg a párom napi 10-12 órát dolgozik fizikai munkásként, sokszor hétvégén is.

Így nálunk adja magát, hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgok és az egész háztartás is egyedül az én nyakamban van.

Utálom, de ez van. Én kb. 5-re érek haza a gyerekekkel, ő kb. 1 órával később, vagyis annyival kevesebbet tölt a gyerekekkel, úgyhogy nincs szívem abban az időben még a porszívót is a kezébe nyomni :)

2013. szept. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!