Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek a családdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a családdal együtt, ha olyan anyagi lehetőséget kapnátok az élettől, hogy szinte dolgoznotok sem kell ezután?

Figyelt kérdés

Csak a gyerek nevelésnek élnétek, vagy eljárnátok kikapcsolódni, esetleg utazgatni.

Sajnos rossz körülmények köztünk éltük eddig, de most teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit is lépjek!

2013. aug. 30. 16:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Aki lepontozta a válaszokat az írja már le, hogy ő ugyan mit csinálna!
2013. aug. 30. 20:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Megpróbálnék profi sportoló lenni és egy kis vállalkozást is összehozni. bejárnám a világot, nyaralnék élvezném az életet. Kipróbálnám az ejtőernyőzést és a siklóernyőzést is. tuti sokat járnék airsoftozni. Az biztos, hogy nagyon sokat szórakoznék, mert szinte soha nem volt pénzem rá. Sajnos most sincs diákként.
2013. aug. 31. 10:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Hú örülnék Én az ilyen tanácstalan helyzetnek!:) Jó lenne tudni,mennyi pénzről van szó,de amit saccolok biztos rengeteg (?),mert akkor nem írnád,hogy ezután dolgozni se lenne fontos.

Szóval, Én boldog lennék,hogy végre az Életben a fontos dolgokra figyelhetnék. Önfeledten. Egymásra.

Ebben az anyagias világban herótom van attól,hogy a pénz körül forog minden,mert nélküle semmit nem lehet elérni,egy szükséges rossz. Örülnék,ha ez a gyötrelmes dolog leesne a vállamról/vállainkról.

A pénz sorsát úgy intézném el,hogy egy részét befektetném,annyit,ami folyamatosan hozna. Tehát annyi összeget tennék egy bankba mondjuk,hogy annak már a kamatai is hozzanak havi szinten fogható jövedelmet.Ehhez egy megfelelő független pénzügyi szakértő tanácsát kérném,mert ehhez élből Én sem értek,de ismerősöm van,akiben eddig sem csalódtam.

Másrészt egy "önnfenntartó" vállalkozást indítanék, megbízható alkalmazottakkal.De ebből is olyat,amiben örömömet lelném.Ki lehetne úgy is alakítani,hogy egyáltalán szinte be sem kell járnod,csak időnként a bevételért,de Te is részt vehetnél az egészben,ahogy tetszik.

Mivel Én világ életemben vállalkozásban gondolkodtam, lenne is pár ötletem, örülnék, hogy meg tudnám valósítani. Mert sajnos pénz hiányában eddig az ilyes fajta álmaimat nem tudtam megvalósítani. Pedig ehhez még olyan sok pénz sem kell.:( Dehát ez van. Majd talán egyszer Rám is lekacsintanak Föntről,mint most Rád.:) Szóval természetesen örülj ennek a lehetőségnek!:) Sok sikert!

2013. aug. 31. 12:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan nem csak a gyereknevelésnek élnék, hanem sokat utaznék, foglalkoznék a hobbijaimmal, és természetesen, egy kis pihenős időszak után dolgoznék is, mivel nagyon szeretem a munkámat. Valószínűleg vállalkozást indítanék, de olyan formában, hogy ne kelljen halálra dolgozni magam, csak ha akarok. A munkatársaim dolgoznának, én csak hogy kedvem van. Az

irányítás mellett magam is vállalnék egy-két munkát.

(Programozó vagyok)

2013. aug. 31. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon boldog lennék, elhúznám a belem ebből az országból, családdal lennék, mindenféle kézműves dolgokat gyártanék és állatokkal foglalkoznék mondjuk egy menhelyen, önkéntesként. Szóval csinálnám, amit mindig is szerettem volna és élném az életem, marhára örülnék, ha soha többé nem kéne a nyavalyás pénz miatt szoronganom - mert ugyebár én utálom, nekem nem is kellene, ha ezt meg lehetne tenni, de a boltban, a szolgáltatónál, stb. csak pénzzel együtt vagy valaki!
2013. szept. 1. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Vennék egy akkora szőlőt, amit még éppen meg tudok művelni segítség nélkül, és ott kapálgatnék. De másnak többé egy szalmaszálat sem tennék keresztbe, már ami munkaviszonyt illeti. 23 éve húzom az igát, már unom, hogy más zsebét dagasztom.
2013. szept. 15. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Megteremteni egy kényelmes, szép otthont, ahol jól érezzük magunkat - ez alkotó munka, és eltart pár hónapig. :)

Utána irány az egyetem, pszichológus szak, csak azért, mert mindig is érdekelt. Plusz mellette mesekönyv írás, végre megtehetem, mert nem nyomaszt a napi gond.

Páromat ismerve, mivel ô sem az az otthon ülô típus, tuti, hogy valami vállalkozás is alakul. :) (Pl. Játszóház gyerekeknek.)

Az utazgatás meg alap, de önmagában nem tesz boldoggá. Ahogy az otthon ülés sem.

2013. okt. 1. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Vennék egy szintetizátort és megtanulnék zongorázni.

Ha belejövök és élvezem, akkor ugyanezt hegedűvel.

2013. okt. 4. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pénzem lenne én csak a gyereknevelésnek élnék, és szülnék még vagy 10-et. Persze amikor már nagyobbak lennének, akkor nyitnék egy vállalkozást, talán biofarmunk lenne, vagy külföldről hoznánk be különleges dolgokat és kereskednénk, vagy ha nagyon jól megy alapítványokat szponzorálnánk, és részt vennénk társadalmi eseményeken.
2013. okt. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!