Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerettem be más férfibe?
El akarom felejteni ezt az új férfit, aki fel bukkant a lázhatáron!
Nincs közöttünk semmi sem, csak beszélgettünk!
Ha meglátjuk egymást akkor szemezünk, és tudom hogy neki is nagyon tetszem.
Ma még nem láttam és ezért nagyon szomorú vagyok.
Viszont van vőlegényünk, gyereket szerettem volna tőle egy hete, épül a házunk, és hamarosan lenne esküvőnk.
Meg bolondulok.Nincs még egy ilyen érzés a világon!
Tudom ha a párom itt lenne akkor mind ez nem történt volna meg. Nem is szeretném elveszíteni.
Viszont nem tudok erre a pasira nem gondolni, álmodozok róla, a hangja a fülembe csöng.
Ráadásul tegnap meg tudtam hogy a párocskám nagyban flörtölget hónapokkal ezelőtt.
Bonyolult ez az egész!
De te is mással flörtölgetsz! Azt írtad hogy beleszerettél más férfiba.
Akkor itt nem lesz házasság aranymaca, mindketten menjetek a dolgotokra, te ahhoz a pasihoz, a vőlegényed meg ahhoz a nőhöz akivel flörtölget.
Probléma volt-nincs.
Jobb lenne, ha nyíltam megbeszélnéd a vőlegényeddel, van-e még jövője a kapcsolatotoknak, mi vezetett oda, hogy félrekacsintgattok...
Ha fontos a kapcsolat, adni kell neki egy esélyt, de ehhez őszintének kell lenni, a másikhoz és magatokhoz is egyaránt.
Az olasz emberek nem ép a hűséges típusba tartoznak... sajnos saját tapasztalatból beszélek.
Amúgy meg egyszerű a képlet, te mész balra, a vőlegényed jobra. Probléma megoldva!
nah, hát visszanyalt a fagyi! Te beleszerettél másba, a csávódnak meg alakulóban van egy nő!
Te mész jobbra, ő balra, oszt kész!
Na mert aztán a magyarok a hűség mintaképei. Ebből a szempontból semmi értelme sincs a nemzetek szerinti megkülönböztetésnek. Olasz, magyar tök mindegy.
Végül is egyik részről sem történt semmi, még, ezt előtte kell tisztázni, mielőtt valaki sérül. Üljetek le, beszéljétek meg.
Amúgy ilyen kísértések mindig lesznek, meg kell tanulni kezelni, ha boldog életet akarsz. Ellenben ha túl erős a késztetés, és a kapcsolat emiatt megromlik, a párod sem hajlandó együttműködni, akkor ennek a kapcsolatnak ez a sorsa. Jobb előbb mint utóbb. Értékelni kell a dolgokat.
Kedves kérdező!
Kísértések mindig lesznek! De a párod 6 éve van melletted jóban rosszban, amikor el jegyeztétek egymást, akkor ígéretet tettetek egymásnak, hogy jöhet bárki, abgy bármi egymás kezét fogva túl juttok rajta, megoldjátok a gondokat, és együtt maradtok, harcolva a boldogságért!
Túl sokat adnál fel egy kalandér!
Lehet hogy most nehéz, de ne engedj a csábításnak, gondolj a párodra és a szép időkre!
Kívánom, hogy minden rendbe jöjjön, és hamarosan boldog feleség és anya lehess! Természetesen a jelenlegi párod oldalán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!