Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkedtek egy jomodu hazasparral, ti is arra gondoltok h a no a penz miatt van a ferfival?
Egyáltalán nem!
Ha biztosan tudnám, hogy a nőnek nem volt semmije házasság előtt, akkor sem gondolnék ilyenre.
Kivéve, ha olyan nagy a korkülönbség, mint a Palácsik-Vajna kettősnél.
Egyébként nálunk is sokat azt hitték, akik nem ismertek minket és nem tudtak az anyagi helyzetünkről, hogy biztos én vagyok a párommal a pénzéért, mert ő volt az idősödő, pocakos, kopaszkás, beteges, én meg a fiatal, karcsú, jól öltözött, nagyviláginak tűnő nő.
10-es voltam.
ha nagyon kilóg a lóláb, akkor erősen gyanítanám a nagy szerelem mögött megbújó érdekközösséget.
ha csak szimplán jól megy a szekerük, és mindkettő tanult, intelligens ember, akkor fel sem merül bennem az ilyesmi, lévén hogy a fent említett típusok maguk is meg tudnak keresni annyit, h ne kelljen szűkösen élni.
Nem, csak enyiből nem...
Van ahol sejthető...de a nagy átlagban ez nem is igaz...
Nagyon nagy számban együtt érték el azt ahol tartanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!