Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baj? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy férjem, és egy fiunk is. Most kicsit bonyolult lesz:) Szóval a lényeg, hogy össze vagyok zavarodva. Volt a férjem életében egy nő, akivel hát ő azt mondja nem csalt meg, szerintem igen. És adott neki kölcsön pénzt, a tudtomon kívül, a mai napig nem mondta el, de tudok róla máshonnan. A mai napig keresi őt, hogy a pénzt kéri vissza, de közben könyörög neki, hogy legyen vele. vagyis van, hogy azt írja neki, hogy már megváltozott, és csak a pénzt kéri, máskor meg, hogy csak hívja fel. A csaj tudja, hogy házasok vagyunk, így többször közölte, hogy ne írjon neki, velem foglalkozzon. Úgy érzem, a férjemet nagyon is idegesíti, hogy nem válaszol neki. Ugyanakkor jó apa, és jó férj. Olyan, mintha két énje lenne.2013. aug. 24. 22:47
1/10 anonim válasza:
Szóval a férjed a hátad mögött pénzt adott egy nőnek, akinek még könyörög is, hogy vele legyen. Mégis mi itt a kérdés?
2/10 anonim válasza:
Elolvastad a leveleit?
Ha megcsalt hagyd ott, kutyából nem lesz szalonna....
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom korrektnek, de mivel ma kaptunk egy levelet postán, egy banktól, hogy hitelt vett fel a férjem, amiről ő nem számolt be, gondoltam, megnézem mit felejtett még el. Igen, elolvastam néhány sms-t, levelét.
2013. aug. 24. 22:59
4/10 anonim válasza:
Ja, hogy hitelt vett fel. Akkor odaadnám neki a levelet a banktól, meg a bőröndjét, hogy mehet a nőhöz lakni!
5/10 A kérdező kommentje:
Igen ám, de tudtommal a kölcsön is közös vagyon... Én viszont válásnál nem fogom a hitel felét fizetni.
2013. aug. 24. 23:02
7/10 A kérdező kommentje:
Sokat, 400 ezret, de ezt nem mind a nőnek adta, fogalmam sincs mi a terve a pénzzel.
2013. aug. 24. 23:04
8/10 anonim válasza:
Aha, fasza. Megmutatnám neki a levelet és elküldeném a büdös francba! Talán addig kifizeti a hitelt, amíg tart a válás (már ha el akarsz válni). Bár én nem fizetném ezt a hitelt, amit a szeretőjének vett fel...gusztustalan
9/10 A kérdező kommentje:
Én sem akarom fizetni, de jogilag olyan, mintha együtt vettük volna fel, közös a házasság minden vagyona, a negatív is...
2013. aug. 24. 23:10
10/10 anonim válasza:
Nekem 200e-t nem érne meg, hogy így megaláz, akkor inkább fizetném évekig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!