Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti belemennétek abba, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek abba, hogy otthon állatokat (sertés, csírke, kacsa stb) tartsatok mert a férjetek ezt szeretné?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
44%
Ha a férjed akarja, akkor gondozza ő az állatokat teljes mértékben. Ne csak úgy, hogy megálmodja, hogy de jó lenne, aztán te csinálod.
2013. aug. 24. 14:26
 42/58 anonim ***** válasza:
50%

"Te örülnél annak, ha a vasárnapi húsleveshez, rántott húshoz nem a boltba kéne megvenned a csirkét, hanem ott van a fagyasztóba, csak ki kell venned, kiolvasztani és mehet a fazékba?"

Te örülnél annak, ha a vasárnapi húsleveshez csak ki kellene menned a kertbe, futkosni 15 percet egy csirke után, elvágni a nyakát, kivéreztetni, leforrázni, lecsupasztani a tollait, közben szagolni az iszonyatos bűzt, majd feldarabolni, kibelezni, szétválogatni, és ezután a 3 órás UNDORÍTÓ folyamat után VÉGRE lehetne főzni a levest? És csak reggel 7-kor kellene felkelni, hogy délre legyen egy nyomorult levesed?

Vagy inkább örülnél annak, ha lemennél a boltba, és megvennéd a mélyfagyasztott, darabolt, belezett, tiszta csirkét, amivel nincs probléma, csak a levesbe kell dobni?

"Te örülnél neki, ha a hétvégi kaja minimális költségből lenne kihozható?"

Te örülnél neki, ha a hétvégi kajához 2 hetente egy 3 órás szenvedés és öldösés vezetne?

"Te örülnél annak, ha palacsintát szeretnél sütni, de nincs otthon tojás és egyébként is a boltban csak 10 darab a legkisebb vásárolható mennyiség? Viszont ez miért is kéne, hogy érdekeljen, mikor a kamrában ott vannak a reggel behozott tojások?"

Te örülnél annak, ha palacsintát akarsz sütni, csak 100 tyúk közé kell bemásznod a kakával teli büdös ólba, és kiemelni a friss csirkeseggből kitojt tojásokat? Vagy inkább annak örülnél, ha lemehetnél érte a boltba, és megvehetnéd a tiszta, válogatott tojásokat?

"Te örülnél annak, hogy a fagyasztód tele van jó minőségű húsokkal, amit nem kell megvenned?"

Te örülnél annak, ha cserébe ezért napi 6 órát kellene pluszban munkával töltened miután hazaértél? Te örülnél annak, ha nem ingyen lenne, hanem ugyanúgy takarmányba és energiába kerülne? Vagy inkább annak örülnél, ha 0 fáradozással megvehetnéd a boltban, nagyjából hasonló áron, mint amennyibe etetni kerül őket.

"Te örülnél annak, hogy a férjed szeretné kihasználni a lehetőségeket, és maga termesztené, tenyésztené a konyhára valót?"

Te örülnél annak, ha a férjed téged szeretne befogni egy fáradtságos, de cseppet sem jövedelmező üzletbe?

"Ha a kérdésekre nem a válaszod, akkor neked ott a meki, szuper jó hamburgereket lehet ott is kajcsizni"

Kedves fent idézett válaszadó! Ha neked a teszkó és a háztáji állattartás meg a meki között nincs átmenet, téged sajnállak! Iszonyatos mennyiségű plusz munka és pénzkidobás nélkül is lehet háztáji tartásból származó állatok húsát, tojását, tejét venni pl. a piacon, de a bio tartások is szigorú előírásoknak felelnek meg (mennyi hely, milyen étel kerül az adott álltnak, hogy bánnak vele).

Ahhoz, hogy egészségesen étkezzen az ember, nem kell mocskos, fáradtságos, hosszadalmas munkát végezni, ugyanúgy megvásárolható a boltokban. És ha az energiát nézzük, amit megspórol vele, akkor nagyon nem drága.

2013. aug. 24. 14:26
 43/58 anonim ***** válasza:
71%

42

...te sem ettél még házi nevelésű csirkét...

megéri a fáradozást, mert teljesen más az íze is

tudom, hogy nem hulldék, GM takarmánnyal etettem, tudom, hogy nem antibiotikumoztam agyon, hogy tisztán tartottam, és rendesen megpucoltam

2013. aug. 24. 14:33
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam,hogy a szüleim ezzel foglalkoztak 20+ évig ,és bizony az utolsó válaszadó hozzászólásában is sok az igazság.

Rengeteg munka,fáradtság,és ha jó minőségben akarsz termelni,akkor sok pénzkiadás is. Mert ha te azért tartasz disznót meg libát,hogy szép,friss,jóminőségű húsod legyen (lényegtelen,hogy saját fogyasztásra,vagy üzletszerűen) ,akkor nem etetheted szeméttel.

Sokan abban a hitben élnek ,hogy ez nem is munka,felnőnek az állatok maguktól,de azért ez nem így müködik.

2013. aug. 24. 14:36
 45/58 anonim ***** válasza:
52%

Valakinek megéri a fáradtságot és ez az élete. DE van aki úgy van vele, hogy megveszi a boltban, mert nincs hozzá se kedve, se türelme, se ideje!

Ez rengeteg meló! Nyaralni se lehetne csak úgy menni, vagy hétvégén az ágyban fetrengeni! És ha már megunjátok és nem kell?

2013. aug. 24. 14:39
 46/58 anonim ***** válasza:
15%

"...te sem ettél még házi nevelésű csirkét...

megéri a fáradozást, mert teljesen más az íze is "

Ettem gyerekkoromban! De láttam a hozzá kapcsolódó kínzást, fáradtságot, mészárlást is! Nem véletlen említettem, hogy vegetáriánus vagyok. Mélyen elítélem a egyetlenséget.

2013. aug. 24. 14:42
 47/58 anonim ***** válasza:
60%

46

"Mélyen elítélem a egyetlenséget."

A mit?

Mellesleg meg akkor miért nem a botanika topicban adsz válaszokat?!, mert gyanítom, hogy a kérdezőt qrvára nem érdekli, mi a véleménye a vegáknak a haszonállatok tartásásról - mert ha így lett volna, akkor azt tette volna fel kérdésként...

2013. aug. 24. 14:48
 48/58 anonim ***** válasza:
22%

Csak csirkéket tartanék és csak a tojás miatt.

Levágni semmit nem vágnék le és nem is mennék bele, hogy azért tartsuk őket.

2013. aug. 24. 15:05
 49/58 anonim ***** válasza:
26%
Kegyetlenséget, a "k" lemaradt. De gondolom te is rájöttél, csak kötekedni akartál kicsit, ha már a mondanivalómhoz nem tudsz érdemben hozzászólni :)
2013. aug. 24. 15:13
 50/58 anonim ***** válasza:
49%
Disznót biztos,hogy nem tartanék, se szarvasmarhát. Csirke és kacsa az jó, bár nem vágnám el a nyakát! :)
2013. aug. 24. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!