Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti belemennétek abba, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek abba, hogy otthon állatokat (sertés, csírke, kacsa stb) tartsatok mert a férjetek ezt szeretné?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
A párom ebben nőtt fel.
2013. aug. 24. 12:11
 32/58 anonim ***** válasza:
42%

Gondolj bele, hogy mentek pl. 6-ra dolgozni, akkor ha 5-kor el tudjatok otthonról menni, már 3-kor kelni kell az állatokhoz, megetetni, fürödni, készülődni. Kb 3-ra hazaérsz ismét takarmányt darálni, szénát/füvet kaszálni/vinni(ha nincs venni), ganalyozni, aztán eteni, és már 7 óra is van, mire mindennel végzel, és magadra/magatokra még nem is főztél, mostál, takarítottál. Aki ennyi állatot akar tartani, ahhoz egy teljes ember kell. Ezen kívül nincs hétvégi pihenés sem, nyaralás sem, mert nem sok ember vállal el ennyi állatot. Ha fialás van, akkor ki marad otthon, hogy gond esetén ott legyen? Párod szüleinél mindketten dolgoztak 8 órába?

Persze nem mondom, hogy jó, hogy ott a hús, tojás, tej, de nem minden áron.

Mi is tervezzük, hogy kertes házba költözünk, de ott max. tyúkok/csirkék lesznek, hiszen mi is dolgozunk.

2013. aug. 24. 12:21
 33/58 anonim ***** válasza:
45%

Előző vagyok még.

Hozzáteszem, hogy mindketten ebben nőttünk fel, hogy voltak/vannak otthon tyúkok, csirkék, disznók, nyulak, kacsák, libák, de mindkettőnknél volt valaki, aki otthon volt, és ezeket ellássa, mert ennyi állat teljes embert kíván.

2013. aug. 24. 12:23
 34/58 anonim ***** válasza:
14%
Nem. Az ilyen haszonállatokat nyilván vágás céljából tartják, én pedig ez ellen vagyok (vegetáriánus vagyok).
2013. aug. 24. 12:25
 35/58 anonim ***** válasza:
52%
Mindketten dolgoztok és hasonló időbeosztással?
2013. aug. 24. 12:27
 36/58 anonim ***** válasza:
77%
Szia. Hát ha mindketten dolgoztok ennyi állatot szinte lehetetlen nap mint nap ellátni. A párom apja is tart állatokat, kb. 70 csirkét, 3 kakast, 30 nyulat és vagy 30 galambot. Mindig van friss, nagyon jó minőségű hús, kiváló tojás (még eladásra is), a nyúlhús meg ugye nagyon ritka még a boltokban is és szerintem igen finom...a galamb úgy szint. Isteni finom húsleves készíthető belőle, a bolti a nyomába sem ér. Az egyik barátnőm szülei szintén öntermelők, még a vajat, sajtot, joghurtot is a tehenük tejéből készítik. DE!! Itt jön a csavar...a párom apukája már nyugdíjas, az egész napja adott arra, hogy az állatokat etesse, itassa, takarítsa az ólat stb...Nem mondanám, hogy rengeteg időt vesz el a napjából, de itt még nem beszélünk sem tehénről, sem disznóról sem kecskéről, amikkel azért sokkal több gond van....A barátnőm szülei akit említettem szintén otthon vannak, egyik sem dolgozik, mert erre rakták az életüket. Ha a helyedben lennék azt mondanám a páromnak, hogy rendben, tartsunk, de én nem vagyok jártas ebben plusz még dolgozunk is emellett, ezért csak kevés állattal kezdjünk, mondjuk 20 csirke és egy disznó vagy amit akar, csak kis tételben.
2013. aug. 24. 12:49
 37/58 anonim ***** válasza:
73%
Ha a feltételei adottak lennének, akkor örömmel. Így legalább jóval olcsóbb és egészségesebb húst ennénk, mintha boltból vennénk.
2013. aug. 24. 13:09
 38/58 A kérdező kommentje:
Apósoméknak van traktorjuk így a párom megtudja termelni a takarmányt.
2013. aug. 24. 13:29
 39/58 anonim ***** válasza:
50%

Jaj, jól van, lőjetek le, pontozzatok le, mert elkerülte a figyelmem a kérdező kommentje, miszerint mindketten dolgoznak és hajnalban kelnek. :D

35. voltam.

Szerintem ha együtt végzitek el az állatok körüli teendőket, akkor néhány állatnak nincs akadálya, de azzal a mennyiséggel, amit írtál, tényleg túl nagy fába vágjátok a fejszéteket. Továbbra is azt mondom, hogy először érdemes néhány jószággal kezdeni, aztán majd látjátok, hogy bírjátok, hogy engedi az időtök és akkor lehet bővíteni, de csak a tűrőképességetek határain belül.

2013. aug. 24. 13:38
 40/58 anonim ***** válasza:
59%

Én átgondolnám a helyetekben. Annyi a probléma,és erre majd ti is rájöttök,hogy munka mellett nem lehet takarmányt termeszteni,és még az állatokat is ellátni.

A szüleim ezzel foglalkoztak,mostmár állatokkal nem foglalkoznak ,csak a földjeikkel és ez is elvisz egy délelőttőt. Kb reggel 8tól délig,egyig. Ennyi állattal és növénnyel nem fogtok bírni munka mellett .Már ha főállásban dolgoztok.

2013. aug. 24. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!