Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai fiatal "asszonyok" mennyire háziasak?
Én annyira amennyire a párom.
Egyformán 8 órás irodisták vagyunk, az én fizetésem magasabb, és egy hajszállal több házimunkát nem akarok végezni, mint ő.
És mivel szerinte ezek női munkák és nem hajlandó csinálni, a közös pénzből tartunk takarítónőt, főzni meg neki nem szoktam, míg ő gépezik esténként.
Nálunk viszont ez remekül működik, ha másik nőt akar, aki a bejárónője és cselédje lesz, én elengedem minden további nélkül.
21 éves feleség vagyok. Férjemmel mindketten dolgozunk. Itthon a férjem szokott főzni. Én sosem szerettem sütni, főzni. Egyébként a párom szakács, így van, hogy az étteremből hoz el kaját, de tulajdonképp azt is ő csinálja. Takarítani én szoktam (de ez heti 1-2 alkalom kb.). Persze ha valamelyikőnk koszt csinál pl. konyhában vagy a fürdőszobában, akkor azt nyilván magunk után eltakarítjuk. Én szoktam megvarrni a ruhákat. Mosógépbe hol én, hol ő rakja be a ruhákat, kiteregetni szintén, akinek hamarabb eszébe jut. Elpakolni a tisztákat én szoktam, mivel a férjemnek pl. mindegy, hogy a zoknikat párban húzza-e fel vagy sem, én meg nem szeretem, ha nem párba vannak, vagy a ruhák vannak gyűrötten betéve.
Tehát nálunk fel van osztva. Egyébként se kert, állatok vagy kocsi. Tehát nem kell neki plusz "férfimunkát" is végezni.
Bocs ha off,de miért lenne az cseléd,aki a saját házát/otthonát takarítja?:)
24/N vagyok és házias.De a környezetemben a korosztályomban nem ez a megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!