Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai fiatal "asszonyok" mennyire háziasak?
nálam nincs análszex és arcraélvezés viszont remekül főzök és sütök.
Rend is van!
Kosz nincs!
És 8 órában dolgozom és két gyereket nevelek.
"Mos, főz, vasal, takarít. Nincs rá panasz.
Rám sem, remekül végzem a tipikusan férfiak által végzett otthoni munkákat. "
szöget beverni mindenki tud, de főzni, mosni stb többet kell :)
16:
Nem zavarja, ha költözésnél én cipelem a bútorokat. Nem zavarja, ha a nagypapámtól tanult vízvezetékszerelői és a magamtól tanult villanyszerelői tudásommal elvégzem az ezekkel kapcsolatos alapvető javításokat (nem szakmunkást végeztem, alapvető dolgokra gondolok, amik miatt legalább nem kell mestert hívni). Nem zavarja, ha a műszaki cikkek javítását teljesen körűen én intézem. Nem zavarja, ha a közösen használt kocsi javítását is én intézem vagy végzem rajta az alapvető javításokat. Nem zavarja, ha az újonnan vett összeszereletlen bútorokat én szerelem össze. Nem zavarja, ha az egyébként a földön futó vezetékeket a fal és a plafon határán akasztókkal beszögelem, hogy ne bukjunk fel a sok műszaki cikk vezetékében (netkábel, telefonkábel, tévé). Nem zavarja, ha kifestek egy szobát, vagy az sem zavarta, amikor lebetonoztam egy pár haverral a garázsfeljárónkat. Nem zavarja, hogyha sofőrködöm neki és nem zavarja, amikor cipekedem, ha valami nehezet muszáj eljuttatni A-ból B-be.
Emellé még a válaszom többi részét sem olvastad el. Én viszek haza több pénzt és sokat túlórázom. Sokszor otthon is a munkámmal kell foglalkoznom valamilyen szinten.
Megtehetnénk, hogy én végzem a mosogatás, porszívózás, felmosás, főzés felét, de akkor nem lenne időm mondjuk certifikátokkal, hiteligényléssel, kockázatelemzéssel foglalkozni. Mivel ehhez kettőnk közül csak én értek, ha nem tudnék a munkámmal kellőképp foglalkozni kirúgnának és nem lenne elég fizetésünk, hogy a mostani szinvonalon éljünk. Tehát mindketten rosszul járnánk, ahogy a majdani utódaink is.
Ő is megtehetné, hogy ő végzi az általam felsorolt és végzett munkák felét, csak sokat kétszer annyi idő alatt végezne el, mert nem ért hozzá, vagy fizikailag gyengébb. (Vagy ha a villanykábelt próbálná, agyoncsapná a 220.)
Megosztjuk a munkát, ahogy praktikus és mindkettőnknek jó. Hol itt a baj?
Kíváncsi lennék miért lett mindenki lepontozva ennyire, mikor normális válaszok jöttek.
De hát itt már semmin nem lepődik meg az ember.
Amikor van idom,akkor termeszetesen en is mindent megcsinalok,ha nincs,akkor viszont ez az utolso ami foglalkoztat.
Mindketten dolgozunk a ferjemmel,o jelenleg tavol van a munkaja miatt,en pedig egyedul a gyerekkel.
Mivel mostanaban rengeteg munkam van,szinte csak aludni jarunk haza a fiammal.Inkabb rendelek kajat es jatszok vele egy orat,mintsem neki alljak fozni,utana mosogatni es takaritani.
Nalam ez valahogy ugy mukodik,hogy ha mar minden massal vegeztem,akkor johet a hazimunka,de akkor alaposan,sot sutni is szoktam.Ez viszont a rangsor vegen all, ha nincs eleg idom akkor megteszi a rendetlenseg es a delivery is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!