Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez miért nem kölcsönös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért nem kölcsönös?

Figyelt kérdés

Próbálom tömören összefoglalni a lényeget.

Hogyan lehet az, hogy ha van egy kapcsolat, és az egyik fél gondoskodó, úgymond saját magát gyakran háttérbe helyezi a másik fél miatt, akkor, ezekért a dolgokért nem köszönetet vagy minimális hálát, hanem pofánvágást kap?

Jelenleg csak én dolgozom, párom nem, illetve alig. Mindígis szerettem a háztartással foglalatoskodni, dolgokat elintézni stb. De így, hogy egyedül tartom a hátam mindenért, ez lehetetlen. Néha ha megkérem valamire, olyan patáliát csinál, hogy legszívesebben elmenekülnék, jó messzire. Ma is én magyaráztam ki egy helyzetből, mert lusta volt elintézni valamit. Persze, akkor hatalmas veszekedés részéről. Később jön közölni, hogy lebuktam a magyarázatommal, mert az illető akinél kimagyaráztam volna, levágta hogy hazudok. De úgy, mintha nekem lenne gáz, nem neki.

MIndíg gondoskodó, odaadó típus voltam, nekem ez örömet jelent. De mostanában kezdem úgy érezni, mintha valami idióta papucs lennék, vagy nem tudom. Más volt hasonló szituban?

2013. aug. 21. 09:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is ezt szeretném, hogy csinája szívből.

Nálunk a háttér is más. Én 16 évesen pucoltam el otthonról. Később az, hogy fenn tudtam tartani egy saját albit, gondoskodni tudtam magamról, és a helyről ahol élek, nekem nagyon sokat jelentett. Neki ez, természetes volt mondhatni... Utolsó, sajnálom hogy rosszul végződtek a dolgok.

Próbálok valami megoldást találni.

2013. aug. 21. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Semmit nem vártál el érte, akkor most mi a baj?

Nem kéne úgy jót tenni, hogy aztán a szemére hányd.

Senki nem kérte, hogy fényesre pucold a cipőjét.

2013. aug. 21. 12:02
 13/13 A kérdező kommentje:
megintcsak nem erről volt szó. Azért köszi. :*
2013. aug. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!