Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító egy folyton szorongó feleség, válóok lehet ilyesmi?
Igen....jobbat érdemel nálad.
Az esetleg nem jutott eszedbe hogy segíts neki?
Neked biztos. Kiábrándító egy érzéketlen, empátiára képtelen férj. Válóok lehet az ilyesmi?
Ha korábban nem szorongott folyton, akkor valószínűleg valami konkrét ok váltotta a beteges szorongást, és meg lehet szüntetni, azaz gyógyítható. Ha pedig korábban is ilyen volt, nem igazán tudom miért vetted el feleségül.
Mióta szorong? Tudnál példákat a viselkedésére?
A szorongás gyönyörűen emlúhat. Én borzasztó szorongó gyerek voltam, most 28 évesen sztem a lehető legjobban kezelem a stresszt.
A szorongás megbénít, ha megszűník életvidám feleséget kapsz vissza.
Állj mellé és együtt derítsétek ki az okát. Sokkal szebb is lehet a kapcsolatotok mint eddig. Segíts neki.
Itt csak olyan válaszokat kapsz, hogy mindenért te tehetsz. Neked kell ajnározni a feleségedet.
Ha állandóan szorong, akkor az betegség. Ülj le vele beszélgetni és keressetek fel egy pszichiátert, aki meggyógyítja. Rajta múlik a változtatás. Ha nem akarja, akkor vagy tűröd, vagy elválsz.
Senki nem írta, hogy ő tehet a felesége szorongásáról. De faképnél hagyni egy szorongó beteg feleséget nem valami szép dolog. Persze megértem, hogy ez mennyire felőrli a kérdező idegeit. De hogyan adjunk normális választ, ha semmi konkrétet nem ír a feleségéről?
Volt már vele orvosnál? Mióta szorong?
Ha úgy érzed, hogy a te egészséged is teljesen rámegy a dologra, megfontolandó a válás.
Jó így magamban elbeszélgetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!