Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartanál évek óta súlyos depressziós, munkaképtelen párod mellett a végtelenségig, ha folyton vitatkozik, nincs köztetek szexuális együttlét sem?
Mi összetartó család vagyunk. Nálunk nincs ilyen, hogy csak a gyereket feltétel nélkül a férjet, a feleséget feltétellel szeretjük. Elég csúnya is lenne, ha alap dolgokkal kapcsolatban szükségünk lenne elvárásokra a másikkal szemben. Akinek el kell várni a párjától, hogy szeresse őt és a gyerekeiket, az csúnyán mellélőtt a párválasztásnál.
Az meg elég önző elvárás, hogy mindig jól kell éreznie magát a másiknak és biztosítania kell, hogy én is jól érezzem magam.... minden téren. :D
Normális kapcsolatban az emberek kitartanak egymás mellett és szembenéznek a problémáikkal. Ahol ez elvárásokhoz kötött, az egy nyomorék, beteg kapcsolat.
Mondjuk ehhez azért két ember kell. Egy depressziósnak nem könnyű. De neki is szem előtt kell tartani, hogy akármekkora bajom van, azt igyekszem nem a családon leverni.
Aki meg csak azért hagyja ott a párját, mert depressziós és nem érzik jól magukat együtt mindig, minden körülmények közt és minden téren, az egy gyáva, sz.r alak.
Ennyit a tényekről, a többin lehet vitatkozni.
Itt látszik meg az emberi jellem.
Mindenki önző,a saját dolgaival van elfoglalva.
Ha nem te vagy bajban leszarod más baját,akár meg is d-gölhet.
Képzeld én sem szeretnék gyereket:)
De nem azért,mert önző volnék:)
Az,hogy idegeneken segítünk vagy a közeli hozzátartozónkon az teljesen más.
Értem én,hogy az ember alapvetően önző.Csak nem tudhatod,lehetsz még te is az,aki segítségre szorul.....
Ha választani kellene én inkább lennék aki,aki segít máson,mint hogy tudjam,hogy vkinek rajtam kell segítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!