Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most akkor en vagyok hiszterikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor en vagyok hiszterikus?

Figyelt kérdés

A ferjem, minden hetvegejet a baratjara szenteli, allitolag mindig dolgozznak!

Mi soha nem mehetunk sehova, vele mert a bartaja haragszik ha ott vagyunk, es jelzem ki nem alhassa a 3 eves gyerekunket, es folyton azt mondogassa el ertunk volna meg gyereket vallalni!

Mindenbe bele szol, de nincs mit csinaljak, a ferjemnek az a szent amit a baratja mond, teljesen ki vagyok idegileg, most is nala van, es esze agaban nincs haza jonni, majd ejfelkor.

Meg a hetkoznapokat is vele tolti, a munkaja utan.En itthon dolgozzok, van foldunk, allataink, es a gyerek. Sot, nagyon le nezz a baratja hogy allatokat tartunk, de mi abbol penzt csinalunk!

2013. aug. 17. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
állandóan ott lóg....nem lehet hogy látens homi és most jött ki rajta?
2013. aug. 17. 19:48
 12/21 A kérdező kommentje:
nem tudom, es meg sem mernem kerdezzni, mert ahogy vedi a baratjat az valami eszmeletlen!
2013. aug. 17. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

ma 19:48

Én is erre tippeltem :)

Szerintem ez már túlzás.....a legjobb gyerekkori barátnőmmel

nem lógok ennyit,akit már 15 éve ismerek.

2013. aug. 17. 19:50
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek az 5/5 válaszával. Az ilyen férfi nem családapának való. Tudni kell egy embernek mi a határ. Volt férjem is ezt csinálta. Fontosabb volt neki mindenki más, mint mi. A férjednek kéne elintézni, hogy Ti is ott lehessetek időnként normális körülmények között. Akkor mindjárt másképp lenne a leányzó fekvése.)
2013. aug. 17. 19:51
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, hogy titokban homoszexuális...
2013. aug. 17. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem, nem vagy hisztis, hanem telítődtél, és el vagy keseredve, mert a férjed mindenben magadra hagy, a családjával nem törődik. Meg kéne próbálnod vele beszélni egy olyan napon, amikor otthon van, s nincs ott senki más, csak ti hárman. Leülni és elmondani, hogy megváltozott, régen nem volt ilyen probléma, s így szét fog esni a család. A kisfiatoknak szüksége van az apjára, neked a férjedre, mert szereted őt. Kíváncsi lennék, hogy mit lép erre.
2013. aug. 17. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Nem annyira stabil személyiségeknél előfordul, hogy egy erősebb személyiségű társaságában teljesen vezethetővé válnak. Nekem úgy tűnik, ez történik nálatok is.

Valószínűleg a barátja karizmatikus személyiség (ez nem feltétlenül pozitív, Hitler is karizmatikus vezető volt) és egyszerűen befolyásolja a férjedet.

Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni.

Volt egy barátunk, akinek eléggé egyezett az értékrendje a miénkkel. (Nyilvánvalóan, hiszen ez alapján barátkozik az ember.) Kifejezetten intelligens ember, mégis bekerült egy olyan társaságba, ami gyakorlatilag lecsúszott alkeszokból áll. Azóta elkezdett utálni embercsoportokat (melegek, zsidók, stb) és jó úton halad a masszív alkoholizmus felé.

Mi is megdöbbentünk rajta. 180 fokot változott a személyisége, olyan mértékben, hogy a barátságunk tönkre is ment.

2013. aug. 17. 20:35
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Igen A homoszexuális kapcsolat nekem is megfordult a fejemben. Legalábbis a biszexuális kapcsolat, hiszen a másik pasas is nős.
2013. aug. 17. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a férjed homokos?
2013. aug. 17. 21:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Csinálj te is barátnőkkel vagy egyedül programokat magadnak!

Vagy ha egyszer hazajön, akkor kezébe adod a gyereket, hogy te most lelépsz hétvégére, akár szülőkhöz vagy akárhova és oldja meg!

2013. aug. 17. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!