Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor en vagyok hiszterikus?
A ferjem, minden hetvegejet a baratjara szenteli, allitolag mindig dolgozznak!
Mi soha nem mehetunk sehova, vele mert a bartaja haragszik ha ott vagyunk, es jelzem ki nem alhassa a 3 eves gyerekunket, es folyton azt mondogassa el ertunk volna meg gyereket vallalni!
Mindenbe bele szol, de nincs mit csinaljak, a ferjemnek az a szent amit a baratja mond, teljesen ki vagyok idegileg, most is nala van, es esze agaban nincs haza jonni, majd ejfelkor.
Meg a hetkoznapokat is vele tolti, a munkaja utan.En itthon dolgozzok, van foldunk, allataink, es a gyerek. Sot, nagyon le nezz a baratja hogy allatokat tartunk, de mi abbol penzt csinalunk!
ma 19:48
Én is erre tippeltem :)
Szerintem ez már túlzás.....a legjobb gyerekkori barátnőmmel
nem lógok ennyit,akit már 15 éve ismerek.
Nem annyira stabil személyiségeknél előfordul, hogy egy erősebb személyiségű társaságában teljesen vezethetővé válnak. Nekem úgy tűnik, ez történik nálatok is.
Valószínűleg a barátja karizmatikus személyiség (ez nem feltétlenül pozitív, Hitler is karizmatikus vezető volt) és egyszerűen befolyásolja a férjedet.
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni.
Volt egy barátunk, akinek eléggé egyezett az értékrendje a miénkkel. (Nyilvánvalóan, hiszen ez alapján barátkozik az ember.) Kifejezetten intelligens ember, mégis bekerült egy olyan társaságba, ami gyakorlatilag lecsúszott alkeszokból áll. Azóta elkezdett utálni embercsoportokat (melegek, zsidók, stb) és jó úton halad a masszív alkoholizmus felé.
Mi is megdöbbentünk rajta. 180 fokot változott a személyisége, olyan mértékben, hogy a barátságunk tönkre is ment.
Csinálj te is barátnőkkel vagy egyedül programokat magadnak!
Vagy ha egyszer hazajön, akkor kezébe adod a gyereket, hogy te most lelépsz hétvégére, akár szülőkhöz vagy akárhova és oldja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!