Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most akkor en vagyok hiszterikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor en vagyok hiszterikus?

Figyelt kérdés

A ferjem, minden hetvegejet a baratjara szenteli, allitolag mindig dolgozznak!

Mi soha nem mehetunk sehova, vele mert a bartaja haragszik ha ott vagyunk, es jelzem ki nem alhassa a 3 eves gyerekunket, es folyton azt mondogassa el ertunk volna meg gyereket vallalni!

Mindenbe bele szol, de nincs mit csinaljak, a ferjemnek az a szent amit a baratja mond, teljesen ki vagyok idegileg, most is nala van, es esze agaban nincs haza jonni, majd ejfelkor.

Meg a hetkoznapokat is vele tolti, a munkaja utan.En itthon dolgozzok, van foldunk, allataink, es a gyerek. Sot, nagyon le nezz a baratja hogy allatokat tartunk, de mi abbol penzt csinalunk!

2013. aug. 17. 19:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Na, ezzel a pasassal jól bevásároltál!

Az ilyennel nincs mit tenni, menthetetlen.

2013. aug. 17. 19:11
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom a férjed barátja már akkor is megvolt amikor te összeismerkedtél a férjeddel. Végül is mindig így volt, csak akkor nem zavart a dolog.. Akkor most se zavarjon. Így fogadtad el, hogy tudtad van egy barát aki utál téged, és mindig együtt lógnak..

Vagy megszoksz vagy megszöksz.. lehet választani..

2013. aug. 17. 19:20
 3/21 intrepid ***** válasza:
Legalább van pénz abból a nagy munkából, amivel töltik az idejüket? Nem szekálod túl sokat, hogy nem szeret már otthon lenni? Nagyon sok pecás is amiatt menekül a vízpartra.
2013. aug. 17. 19:21
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Igen, te vagy a hisztérikus. Beállítod magad ártatlan báránynak, közben meg olyan stílusban írsz, ahogy a rinyálós nők szoktak. Nekem is volt már hasonló barátnőm. Szegény férjed nem csoda, ha állandóan a haverjaival lóg.
2013. aug. 17. 19:35
 5/21 anonim ***** válasza:
73%

Nálam ez válóok lenne!

Lehet érte fújogni rám,ez van!

Ha van egy 3 éves gyereke,nem lógjon éjfélig a haverokkal,legyen hobbija,legyen egy kis szórakozása,na de ez már túlzás......

Haragszik a srác h ott vagytok?

Rosszalkodik a gyerek?

Bár egy 3 éves hogy viselkedjen?

Persze gondolom szerinte az a normális,ha te szépen otthon maradsz a gyerekkel,ők meg azt csinálnak,amit csak akarnak,de szar!

Ezt teljesen olyan,mintha nem is te,hanem a csávó lenne a

társa!

Nekem viccen kívül a "Túl a barátságon" jut eszembe,a férjed,és a haverja kapcsolatáról!

De az sem kizárt,hogy csak simán szociopata a srác!

-szépen manipulálja a férjedet

-gondolom örül ha megcsinálja köztetek a feszkót

-hiányzik belőle az empátia (nem ért meg téged,és azt hogy

a férjed családos apuka)

-arrogáns

2013. aug. 17. 19:36
 6/21 anonim ***** válasza:
55%

ma 19:35

Miért lenne rinya?

Mert gyakorin általában azt szokták kiírni az emberek,hogy "Tökéletes a kapcsolatom a párommal,semmi gond,mit tegyek?"

Istenem....

2013. aug. 17. 19:42
 7/21 A kérdező kommentje:

Mas fel eve ismerkedtek meg, es mi 10 eve vagyunk hazzasok!

Es nem vagyok rinyalos, amiota meg ismerkedtek, teljesen meg valtozott a ferjem,.

A pasinak nincs csaladja, csak menyasszonya, es gyereket nem akarnak mert meg fiatalok (30) evesek.

Jo, tudom semmi kozom ehhez, tenyleg nem is erdekel, de azelott volt maganeletunk, de most semmi!Mindent el nezzek, elhallgatok, csak azert hogy csend legyen, ma sem szoltam semmit, hogy miert nem marad itthon, csak szepen hallgatam.A baratnoim is azt mondjak, hogy tul engedelmes vagyok!

2013. aug. 17. 19:46
 8/21 anonim ***** válasza:
19%
Ha a te testéred gyereke keveredne ilyen ügybe, te megszakítanád vele a kapcsolatot? :O
 9/21 anonim ***** válasza:
19%
Ja, ezt nem ide akartam írni! :D
 10/21 A kérdező kommentje:
ezt most nem ertem ,kedves utolso
2013. aug. 17. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!