Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen lerobbant a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen lerobbant a feleségem. Már csak a válás maradt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel körülbelül 7 éve vagyunk együtt és ebből 4 éve házasok vagyunk.

Az a problémám, hogy napról napra egyre kevesebbet ad magára. Alig foglalkozik a külsejével, hízik. Robban le!

Régen egy nagyon csinos vonzó nő volt. Ezt nem elfogultságból mondom hanem tényleg az volt. Adott magára. Csinosan, nőiesen öltözött, sportolt, rendszeresen járt kozmetikushoz és fodrászhoz. Mindig tip-top volt. Megfordultak utána a férfiak és rengetegen megjegyezték milyen szép. Aztán valahogy a házasságunk után kezdődtek a problémák. Egyre inkább elhanyagolta magát minden téren. Azóta eléggé meghízott. Alig jár fodrászhoz, kozmetikusnál szerint egy éve nem volt. Úgy öltözik mint valami trampli. Legalább 10 évvel idősebbnek néz ki. Nem sportol, nem figyel oda az egészségérre. Semmit! Most is ül a tévé előtt egy kinyúlt pólóban a s.e.g.g.e meg majd kifolyik a fotelből, a haja meg mint egy varjúfészek.

Amikor meg finoman célozgatok neki a dolgokra teljesen felvan háborodva. Besem látja szerintem, hogy mennyire elhagyta magát és mennyire elveszítette a nőiességet. Azt sem értem, hogy tudott egy igényes, szép, csinos, vonzó nő egy ilyen igénytelen lelakott nőszemélyé válni.

Közben meg nyaggat, hogy gyereket szeretne. Én meg közben már abszolút nem is vonzódok hozzá szexuálisan. Nekem nem ez kell, én nem ebbe a nőbe szerettem bele. Én ettől a nőtől nemhogy gyereket nem akarok, de már lassan a férje se akarok lenni. Egyre kevésbé szeretem.

Jól látom, hogy semmi remény arra, hogy "visszakapjam" a feleségemet? Csak a válás a megoldás?

2013. aug. 17. 12:38
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
95%

Na ja, az ilyen típusú nők, mint 41 42 szerintem is más kategória. Szépek, okosak, viccesek és mégis a rondát választják... Amiről persze kizárólag a buta trampli nőt meg egy kicsit a férfi tehet. Ők nem.

Na most vagy mégsem vagytok annyira szépek, okosak, viccesek, vagy valami olyan dolgot kompenzáltok a tökéletes külsővel, ami egy férfi számára egy idő után nem tolerálható, és lelép.

De az is lehet, hogy a buta trampli nő békében van magával, és jól érzi magát a bőrében, ettől sokkal jobb vele együtt élni, valószínűleg a szexben is jobb és akár bevállalósabb is ;)

Ez van. Azért azt nem tudom, hogy észre vettétek e már úgy a világban, hogy a legszebb legjobb nőket általában megcsalják. Sokkal több jó nőt csalnak meg, mint átlagosat. Bár ez lehet azért van, mert az átlagon felüli nők átlagon felüli férfira buknak, aki hajlamosabb a félrelépésre, hódításra? Jó kérdés. Van egy nagyon szép ismerősöm. 1 évnél tovább nem maradt még vele pasi, és már vagy 5x megcsalták. Egyik párja velem is lazán kikezdett, pedig tudja, hogy van 3 gyerekem (mondjuk külsőmön nem látszik meg, szerencsés genetika :) ). Tipikus macsó volt, pfuj :P

Ezt egyébként nem bántásból írtam ám. Ha én járnék ebben a cipőben, biztos kifaggatnám az exet, hogy miben jobb az, akit választott. Főleg, ha többedszer járnék így.

2013. aug. 18. 09:41
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz tipp, amit mondtál. Hasonló "pechszériám" volt évekig, egyszerűen nem értettem. Az egyértelmű volt, hogy az egyetlen közös nevező én magam vagyok, tehát én rontok el valamit.

Vettem egy mély levegőt és végigkilincseltem az exeket, őszintén rákérdezve, hogy az ő szemszögükből mi volt a gond. Az összecsengő válaszokat átgondoltam és rá pár héttel megismertem a férjemet. Nála már tudatosan odafigyeltem, hogy ne kövessem el ugyanazokat a hibákat - szerencsére működik is a kapcsolat évek óta.

ŰNekem bevált az önvizsgálat.

2013. aug. 18. 09:48
 53/59 anonim ***** válasza:

51. annyiban igazad van,hogy a külsőleg magára nagyon adó nő,a magánéletben is arra törekszik,hogy ott is legyen minden olyan tökéletes,mint a külseje,vagyis minden olyan ahogy meg van írva a nagykönyvben.

Nem ösztönösek.

Én legalábbis ezt vettem észre az ilyen ismerősöknél,de mivel az érzelmek spontának,ez a hozzáállás nem vonzza a férfiakat.

2013. aug. 18. 10:03
 54/59 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak/ vannak hibáim. De amikor azok eltörpülnek a másikéi mellett, akkor ott baj van...mindegy, a lényeg hogy nem szabad magadat adnod mert hülyére vesznek. Én remélem jól választottam...
2013. aug. 18. 10:42
 55/59 anonim ***** válasza:
Jaj ismerek én is ilyen nagyon szép/okos nőket! Azt hiszik ők a világ közepe, a többi mind selejt, aztán még otthagyják őket egy kicsit ducibb nőért. És akkor meg orrba szájba szidják, hogy de az a nő milyen csúnya, buta, stb. DE ő nem nézne magába, hogy miért nem kell a pasiknak, csak azt látja, hogy ő miss tökély :)
2013. aug. 18. 10:47
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes kommentet, de te egy jól szituált, értelmes pasinak tűnsz. Viszont az, hogy a feleséged ennyire igénytelen magával szemben, az azt jelenti, hogy a kapcsolatotokkal szemben is az. Ha megpróbáltad neki elmondani a problémáidat, valamint a közös programokra is csak úgy reagál, hogy nincs hozzá kedve, érdemes lenne elmennie egy pszichológushoz. Lehet, hogy depressziós, ezért nincs kedve semmihez, ezért tömi a fejét, nem veszi fel a szép ruhákat, amiket tőled kapott. Ha az sem érdekli, hogy te olyan programot csinálsz magadnak, ahová nélküle mész, nem töltöd otthon az éjszakát stb., arra mutat, hogy vagy már te nem érdekled, vagy semmi ezen a világon. Esetleg egy gyerek születésétől várja a megoldást.

Az igénytelenség csak a tünete a feleséged valódi bajának, lehet, hogy hormonproblémái (pl. pajzsmirigy) vannak, amiatt hízott és lustult el, és ezért nincs kedve kimozdulni otthonról.

Félre ne érts, nem mentegetni akarom a feleségedet, csak segíteni abban, hogy megtaláld a tényleges probléma forrását, hogy meg lehessen oldani. Persze ha nem érzel már hozzá se kedvet, se erőt, érthető. De ha még szeretnéd visszakapni azt a nőt, akit elvettél, ne add fel, és különösen, ne hagyd el. Lehet, hogy pont a te segítségedre van szüksége.

2013. aug. 18. 12:53
 57/59 anonim ***** válasza:

Te figyelj!

Ezt miért nem beszéled meg vele?

Látod, hogy a finoman célozgatás nem működik...

Miért nem beszélgettek?

Itt cukkolod magad, majd a végére kijön, hogy igen! Elválok!

Hát bizony az biztos egyszerűbb út.

A lényeg, hogy szerintem kerek perec mond meg neki, hogy te nem ebbe a nőbe szerettél bele, és adjon magára.

Gondolom anyagi gondjaitok nincsenek, tehát nem ezért nem megy kozmetikushoz és fodrászhoz stb.

Szóval mond neki, hogy menjen el, sportoljon, mert neked így nem tetszik annyira.

Ez még mindig jobb mintha a válással állnál elő.

Biztos, hogy nagyon ki fog akadni, de legalább adsz még egy esélyt neki.

Ha képes illetve akar változni érted akkor meg fog tenni minden tőle telhetőt.

BESZÉLGESSETEK!

Sok sikert kívánok!

2013. aug. 19. 08:36
 58/59 anonim válasza:
76%

Komolyan vicces amit ez a sok szerencsétlen összebénázik. Komolyan nem látjátok hogy mire megy ki ez ? Ennyire naív lenne mindenki ? Vagy csak eleve nők látogatják ezt a fórumot ?

Kérdező: a nő kihasznál, ha gyereket csinálsz neki azzal csak felfegyverzed a lehető leghalálosabb fegyverrel. Lesz majd mivel zsarolnia, ha mégis elválsz akkor tartásdíjat kell majd fizetned, mert az 100% hogy nem te kapod meg a gyereket, és akkor már nem csak a te életedet bässza tönkre ez a r1banc, hanem szerencsétlen gyerekét is. A konklúzió meglehetősen egyszerű:

EL. KELL. VÁLNOD.

2013. aug. 19. 09:23
 59/59 anonim ***** válasza:
13%

Meg kéne már tanulni, hogy a külsőségek mégsem számítanak annyit, mint itt pár cicababa gondolja. Ha igen, mit gondoltok? A pasitok miért az általatok csúnyábbnak, kövérebbnek tartott nőt választotta. Talán mert olyasmit talált bennük, amit bennetek nem. Talán mégsem olyan üresfejűek, mint amilyennek gondoljátok. Ezen kéne elgondolkodni, nem magatokat ajnározni, más nőket pedig lenézni, mert nem tökéletes a külsejük. Beképzelt libák.

A kérdezőnek pedig: Keress olyan nőt, akinek szintén a külső a fontos, és akkor biztos boldog leszel. És a feleséged majd talál férfit, aki a lelkével is törődik!

27/N

2013. aug. 19. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!