Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen lerobbant a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen lerobbant a feleségem. Már csak a válás maradt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel körülbelül 7 éve vagyunk együtt és ebből 4 éve házasok vagyunk.

Az a problémám, hogy napról napra egyre kevesebbet ad magára. Alig foglalkozik a külsejével, hízik. Robban le!

Régen egy nagyon csinos vonzó nő volt. Ezt nem elfogultságból mondom hanem tényleg az volt. Adott magára. Csinosan, nőiesen öltözött, sportolt, rendszeresen járt kozmetikushoz és fodrászhoz. Mindig tip-top volt. Megfordultak utána a férfiak és rengetegen megjegyezték milyen szép. Aztán valahogy a házasságunk után kezdődtek a problémák. Egyre inkább elhanyagolta magát minden téren. Azóta eléggé meghízott. Alig jár fodrászhoz, kozmetikusnál szerint egy éve nem volt. Úgy öltözik mint valami trampli. Legalább 10 évvel idősebbnek néz ki. Nem sportol, nem figyel oda az egészségérre. Semmit! Most is ül a tévé előtt egy kinyúlt pólóban a s.e.g.g.e meg majd kifolyik a fotelből, a haja meg mint egy varjúfészek.

Amikor meg finoman célozgatok neki a dolgokra teljesen felvan háborodva. Besem látja szerintem, hogy mennyire elhagyta magát és mennyire elveszítette a nőiességet. Azt sem értem, hogy tudott egy igényes, szép, csinos, vonzó nő egy ilyen igénytelen lelakott nőszemélyé válni.

Közben meg nyaggat, hogy gyereket szeretne. Én meg közben már abszolút nem is vonzódok hozzá szexuálisan. Nekem nem ez kell, én nem ebbe a nőbe szerettem bele. Én ettől a nőtől nemhogy gyereket nem akarok, de már lassan a férje se akarok lenni. Egyre kevésbé szeretem.

Jól látom, hogy semmi remény arra, hogy "visszakapjam" a feleségemet? Csak a válás a megoldás?

2013. aug. 17. 12:38
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
55%
Csak csendesen és szomorúan jegyezném meg, hogy jellemző, hogy az igénytelen, ronda, fapináknak mindig jó kiállású, jóképű jó egzisztenciájú pasi jut. Én igényes, alapvetően szórakoztató, jó humorú, csinos nő vagyok, mégis a férfi, akit szeretek, a ronda, buta exnőjét választotta, aki ráadásul meg is csalta őt... nincs igazság.
2013. aug. 17. 17:40
 42/59 anonim ***** válasza:
60%
Én is hasonló cipőben járok, mint a 41-es...
2013. aug. 17. 17:57
 43/59 anonim ***** válasza:
51%

41 42 - Ok, de ebből megint az a tanulság, hogy az átlag férfi egyáltalán nem igényli a tökéletes külsőt, és pont olyan kívánatosnak találja a szerelmét smink nélkül, macinaciban is. A kis súlyfelesleget is előbb tartják cukinak, fognivalónak, mint gondnak. Tehát töltheted te az idődet a plasztikai sebésznél is akár, hogy gyönyörű légy, ettől még nem fognak jobban szeretni, mint a kevésbé tökéletes külsejűt.

Persze emellett vannak férfiak, akik úgy gondolják, hogy nekik csak a tökéletes nő a jó. Ezzel az a gond, hogy mindig lesz tökéletesebb. A másik, hogy szerintem azt mind elfogadhatjuk tényként, hogy változunk. Kevesen nézünk ki ugyanúgy közel egy évtized múlva, mint előtte. Változik az ízlésünk, a súlyunk, a ráncaink száma, az életfelfogás... stb. Mindenki mondhatja, hogy nem abba a nőbe/szeretett bele. Én mondhatom, hogy egy 30-as fiatalemberbe szerettem bele, akkor nem kell most a 40-es középkorú már?

A másik, hogy ez a "lerobbanás" nyilván nem egyik napról a másikra történt. Elve nem lehet jó a házasságotok, ha nem beszéltek. Biztos van oka, hogy így alakult a nőnél. Egy barátnőm a férje kedvéért lett szőke cicababa, aztán megunta egyszer. A szőkítést, az aligevést, a magassarkút szűk ruhákat... Persze nem tetszett férjnek, el is váltak. A barátnőm duci barnán is megtalálta a szerelmet, a férje azóta is a tökéletest keresi (az új felesége mellett, aki szülés után nem úgy néz ki, mint 20 évesen :P )

Én azt gondolom, hogy beszéljetek, de szerintem csak azért, hogy ne haraggal váljatok el. Nem szereted őt, csak az illúziót, aki majd 10 éve volt.

2013. aug. 17. 18:59
 44/59 anonim ***** válasza:
47%

41, 42!!

Mintha én írtam volna!:( nekem 3letem talán legnagyobb szerelmét vitte el a kövér és randa exe, a magyar "pasik" ezt szeretik, tiszt. A KIVÉTELNEK. Én hanyagolom a magyarokat, a legutóbbi magyar kapcsimról kiderült, hogy asszony és pici baba várta odahaza....erről ennyit.

2013. aug. 17. 22:55
 45/59 anonim ***** válasza:
44%
Csak gratulálni tudok hozzá, hogy elvettél egy nőt, aki jól nézett ki, lehetett vele villogni, de lelkileg semmi nem fűz hozzá. Ha fűzne, vagy legalább egy kicsit is szeretnéd, nem azon agyalnál, hogy elválj, hanem leülnél vele beszélgetni (szoktatok ti egyáltalán beszélgetni?), és megkérdezni, hogy telt a napja, hogy érzi magát, miért nincs kedve kimozdulni. Ébresztő! Lehetséges, hogy a feleséged depressziós. Lehet, hogy azért szeretne gyereket, mert az hiszi, ezzel helyre tudná hozni a kiüresedett életét. És te a szerető férj, ahelyett, hogy aggódnál a szeretett személy jóléte miatt, inkább megszabadulnál tőle, mint egy kopott cipőtől, a sok félkegyelmű meg itt adja alád a lovat. Hová fajulhat még ez a világ?
2013. aug. 17. 23:56
 46/59 anonim ***** válasza:
36%

41-es vagyok...

Egyébként hozzátenném, hogy nekem sem ez az első keserves tapasztalatom, hogy a férfiak igenis a rondább, unalmas, ostobább nőket részesítik előnyben, a csinosabb, intelligensebb, szórakoztatóbbakkal ellentétben. Több exem is kimondottan csúnya, rossz alakú, butább, műveletlenebb barátnőt szedett össze utánam. És még csak az sem lehet felhozni, hogy ők biztos kedvesebbek, háziasabbak..stb voltak nálam. Az egyikről tudom, hogy egy tányért se mosogatott el életében, a másik egy rohadt rántottát nem képes megsütni, a legutóbbi esetben meg ugye, ahogy írtam, félrelépett a csaj. Méghozzá arra hivatkozva, hogy még nem élte ki magát. És kit választott a pasi? Nem ám engem, aki mindig tiszta játékot játszottam a korábbi kapcsolataiban, tiszteltem a férfit, akit szerettem, főztem rá, adtam magamra, jókat lehetett velem beszélgetni. Neeem.... visszament az exéhez. Elegem van.

2013. aug. 18. 00:07
 47/59 anonim ***** válasza:
91%
41-es és a többi! Én meg azt tartom, az sem ok nélkül van, hogy nektek semmi sem sikerül. :) Általában, akik ilyenről rinyálnak, valami más téren defektesek. Hiába szép a külső, ha nektek meg belül nincs semmi.
2013. aug. 18. 08:44
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a külsővel van ez összefüggésben. Inkább a rondának titulált nők ki vannak békülve magukkal, nem görcsösek (ez a leggyakoribb ok, amiért valaki nem talál magának párt!!).

Férfifüggő, de alapvetően két típust láttam: az egyiknek nem áll teljesen stabil lábakon az önbizalma, ezért magánál butább, vezetgethetőbb nőt keres, hogy így érezhesse dominánsnak, "férfiasnak" magát. Ez a típus a nőiességet is sokszor a dominálhatósággal (önállótlanság) azonosítja.

A másik típus lelkileg kiegyensúlyozott, pontosan tisztában van az értékeivel, hibáival, de ki van békülve magával. Náluk jellemzőbb, hogy okos, határozott nőket keresnek, akik szellemi partnerként is kihívást jelentenek - egyúttal ez a típus nem érzi ettől kiherélve magát.

Tapasztalatom alapján a külső másodlagos (vannak ízlésbeli határok egyénenként, de ez sokszor nagyon tág), a viselkedés számít 90%-ban. A nő viselkedése és saját magával való viszonya (lásd: kisugárzás) határozza meg, hogy mennyire találják vonzónak. Itt szoktak a nők a saját görcsösségükbe belebukni, mert bár próbálják leplezni, vagy tudatában sincsenek, de nagyon látványos kívülről és riasztja a férfiakat.

2013. aug. 18. 09:18
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

48.igazad van én is amíg látszott rajtam,hogy akarok komoly kapcsolatot látszott rajtam a görcsösség és nem jött össze,aztán feladtam legyen csak ... könnyű kapcsolatok,na belül tényleg feladtam és azt hittem tényleg könnyű találkozás volt a mostanival,de már 4 éve tart.És azóta gyakran jönnének mások is...

Szóval,ha nem akarunk tőlünk semmit akkor már kellünk...

A 45.ikkel viszont nem értek egyet.

A külső nekem is számít,de például nem feltétlenül helyesség szempontjából,hanem ne legyen elhízott,disznó,akinek zsír csöpög a hajáról.Igenis adjon arra,hogy fitt legyen,mert ha a párom ilyen írányban megváltozna,bizony én sem kívánnám nő létemre.

2013. aug. 18. 09:31
 50/59 anonim ***** válasza:
mármint tőlük semmit
2013. aug. 18. 09:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!