Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen lerobbant a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen lerobbant a feleségem. Már csak a válás maradt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel körülbelül 7 éve vagyunk együtt és ebből 4 éve házasok vagyunk.

Az a problémám, hogy napról napra egyre kevesebbet ad magára. Alig foglalkozik a külsejével, hízik. Robban le!

Régen egy nagyon csinos vonzó nő volt. Ezt nem elfogultságból mondom hanem tényleg az volt. Adott magára. Csinosan, nőiesen öltözött, sportolt, rendszeresen járt kozmetikushoz és fodrászhoz. Mindig tip-top volt. Megfordultak utána a férfiak és rengetegen megjegyezték milyen szép. Aztán valahogy a házasságunk után kezdődtek a problémák. Egyre inkább elhanyagolta magát minden téren. Azóta eléggé meghízott. Alig jár fodrászhoz, kozmetikusnál szerint egy éve nem volt. Úgy öltözik mint valami trampli. Legalább 10 évvel idősebbnek néz ki. Nem sportol, nem figyel oda az egészségérre. Semmit! Most is ül a tévé előtt egy kinyúlt pólóban a s.e.g.g.e meg majd kifolyik a fotelből, a haja meg mint egy varjúfészek.

Amikor meg finoman célozgatok neki a dolgokra teljesen felvan háborodva. Besem látja szerintem, hogy mennyire elhagyta magát és mennyire elveszítette a nőiességet. Azt sem értem, hogy tudott egy igényes, szép, csinos, vonzó nő egy ilyen igénytelen lelakott nőszemélyé válni.

Közben meg nyaggat, hogy gyereket szeretne. Én meg közben már abszolút nem is vonzódok hozzá szexuálisan. Nekem nem ez kell, én nem ebbe a nőbe szerettem bele. Én ettől a nőtől nemhogy gyereket nem akarok, de már lassan a férje se akarok lenni. Egyre kevésbé szeretem.

Jól látom, hogy semmi remény arra, hogy "visszakapjam" a feleségemet? Csak a válás a megoldás?

2013. aug. 17. 12:38
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
78%
29-es: olvasd el a kérdező kommentjét, leírta, hogy próbálkozott, de az asszony tojik rá
2013. aug. 17. 14:25
 32/59 anonim ***** válasza:
56%
Jah.. a kérdező mindent megpróbált, kivéve a legkézenfekvőbb megoldást; megmondani neki mi a baj! Mielőtt elválsz, tedd már meg hogy kommunikálsz vele. Hátha...
2013. aug. 17. 14:33
 33/59 anonim ***** válasza:
67%

Ha szólna, akkor ő lenne a könyörtelen, bunkó férj, hogy bántja szegény kis asszonykát :D

Reptesd meg és keress egy igényesebb nőt, a bányarém meg majd keres egy hasonló csúfságot :D

2013. aug. 17. 14:35
 34/59 anonim ***** válasza:
74%

Vagy a bányarém mikor újra boldog lesz, akkor kivirul és megszépül :)

Az ilyen fokú "mindent leszarok" hozzáállás nem a boldogság jele. Ennyi. De mondjuk ha leülnétek beszélgetni, akkor többre jutnál.

Dolgozni nem dolgozik amúgy? Oda se öltözik fel normálisan? (Ha meg nem dolgozik, csak otthon van egész nap egyedül, akkor meg szerintem teljesen érthető a depressziója, baromi szar lehet úgy élni, dögunalom. )

2013. aug. 17. 14:48
 35/59 anonim ***** válasza:
69%
Kerek perec mond meg neki,hogy hányingered van tőle vegye észre magát,mert nem vonzó,kövér és igénytelen,ha lelkileg van baja menjen pszichológushoz.Amúgy én úgy érzema férj próbálkozik,de a nő tojik az egészre,szóval a sok "jaj szegény nő biztos a férfi hibás" kommentekkel leállhatnátok.
2013. aug. 17. 15:06
 36/59 anonim ***** válasza:
70%
Először beszélj vele szerintem. Aztán ha akkor sem hajlandó változni, válj el.
2013. aug. 17. 15:27
 37/59 anonim ***** válasza:
86%
azért elválni csak nem kéne még.. és nem is azt mondom hogy hagyd rá, mert nem, nem mehet ez így tovább, de ne hagyd el anélkül hogy érdemben megpróbáltál volna segíteni neki kimászni ebből a depresszióból. beszélj vele őszintén, nem kell kertelni, biztos hogy észbe kap. ha egy pár hónapon belül sincs változás, akkor menj.
2013. aug. 17. 16:15
 38/59 anonim ***** válasza:
67%
Ti komolyan lepontoztatok azért mert azt írtam hogy beszéljen a feleségével?! Ti tényleg ekkora hülyék vagytok?! Uramatyám... ennyi buta embert. :)
2013. aug. 17. 16:16
 39/59 anonim ***** válasza:
94%

Feleségként szólok hozzá a témához:)

Az esküvő előtt tökéletes volt minden, mint két hős szerelmes, olyanok voltunk.

Naponta szex, közös progik. Nőnek éreztem magam mellette, tudtam hogy tetszem neki. Manapság szinte semmi nem utal arra, hogy ttszenék neki, ha kiöltözök, észre sem veszi, szex alig van, csak ha épp olyanja van....akkor is sötétben, rám se néz közben...nem nagyon akarok már neki tetszeni, belefáradtam, hogy nem vesz észre, elmúlt a tűz is, egyre kevésbé kívánom...elegt mozgok, adok is magamra, de csak mert szeretem ha jól nézek ki, amúgy....

Ha a párom azt mondaná, hogy ragyogjak neki, és ragyogtatna is, akkor ragyognék!:D így minek ha átnéz rajtam??

Ültesd le, beszélj vele mindenképp, mert ha így megy tovàbb, válàs lesz...

2013. aug. 17. 16:30
 40/59 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos a nőknél van egy ilyen beállítottság,hogy elkeljek nagyon adok magamra,ha elkeltem már minek,nyeregben vagyok.

Az egyik barátnőmnél is volt ilyen és kérdezte,mert a férje válni akart tőle,most tényleg ez ilyen gáz?

Én megmondtam neki,tényleg,iszonyú jól néztél ki,ennyire nem is kell,de most,mint egy mosogatónő...

Én is azért,mert elkeltem nem vagyok igénytelen,nem kell úgy öltözni,mint egy tini,de az igényesebb kinézethez kell felzárkózni.

2013. aug. 17. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!