Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért baj, miért kifogásolandó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, miért kifogásolandó?

Figyelt kérdés

A páromnak, ha otthonról elmegyek, elmondom hová, miért és kb. mikor érek vissza.

Őtőle viszont én nem kérdezhetem ugyanezt.

"Idegesíti", sőt, az is, ha távollétében telefonálok. Hozzátartozik ehhez: vállalkozását és másfajta elfoglaltságait érintő fontos dologban, vagy éppen bevásárolandók miatt hívom.

Fordítva megy a dolog, - ő bármikor, bármilyen dologban hívhat és hív is, ha sürgős közölnivalója van vagy segítséget kér tőlem,- így nem.

Én ezt nem tartom normálisnak.

Hát kedves Feleségek és Férjek! Nektek erről mi a véleményetek?

2013. aug. 16. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mi a ferjemmel egy nap min 10* beszelunk.. Munka utan egybol haza jon. Nalunk kolcsonosen mukodik a dolog. Bar en kevesbe szeretem, ha ennyiszer hivogat :)) mindig raerez mikor "zavar" :) csinald azt ha hiv ne vedd fel :) aztan este hivatkozz az elfoglaltsagaidra... Hatha valtozik :)
2013. aug. 16. 20:29
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez jó.
2013. aug. 16. 20:51
 13/23 A kérdező kommentje:

Bár szinte hallom, amint zohorál: "nem vagy HAJLANDÓ felvenni a telefont?!"

:-(

2013. aug. 16. 20:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj... Erezze a torodest... En ezt csinalnam :) max 3napig tedd probara
2013. aug. 16. 21:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne mond meg mikor hová mész, mikor mész haza, és ne vedd fel a telefont, ha hív amikor elmész. És te se hívd fel!

Vagy kapcsol 1-2 hát után, vagy nagyon nem tart egyenrangúnak a kapcsolatban, és ebben az esetben én biztos kidobnám.

Nálunk ilyesmi szóba sem jön. Bár általában egyedül el se megy itthonról a haverjaihoz is magával visz.

27/N

2013. aug. 16. 23:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Nagyon gyengének tűnsz,aki hiába beszél a férje annyiba veszi,mint a falvédőt.Csapj az asztalra és végre állj ki magadért,mert most épp a fejedre sz.arik.Ő azt csinál,amit akar,te szabályok szerint élsz.Nem értesz ahhoz,hogy kiderítsd van-e valakije? Ehhez nem kell detektívnek lenni csak figyelmesnek és kell hozzá némi intelligencia.Pl. ha vidékre megy rátelefonálni a szállodára,hogy tényleg bejelentkezett-e sok dolog van,ehhez ismerni kell a férjed programjait,szokásait.Amit a többiek mondtak azt IS meg kell csinálni és ha dohog,legfeljebb aznap a kanapén alszik és nincs vacsora.Tanuljon meg tisztelni,mert egyelőre lábtörlő vagy.
2013. aug. 17. 11:30
 17/23 A kérdező kommentje:

Na igen, az egyenrangúság kérdése...

Időnként magam is érzem, hogy ez nagyon nincs rendjén.

2013. aug. 17. 11:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Igyekszik mindent az "ésszerűség" és a "gyakorlati megoldások" szemszögéből megindokolni, és bebizonyítani, hogy ez nem más, mint az ő "ellenőrzése", az ő "bírálata", amit elfogadhatatlannak tart.
2013. aug. 17. 11:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Elég legyen a kifogásokból,nézz tüköre,így akarsz élni életed végéig? Akkor jó szórakozást hozzá!
2013. aug. 17. 11:52
 20/23 A kérdező kommentje:

A környezetemben lévők vagy nem mertek eddig erre egyenes választ adni (pl. a gyerekeink vagy mindkettőnk jó barátai), mentségeket keresni vagy tényleg kifogásolhatónak tartották ezt, vagyis engem marasztaltak el.

Emiatt fordultam Hozzátok.

Nem, ez nem mehet így, ahogyan írtad, kedves előttem Válaszoló.

2013. aug. 17. 14:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!