Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez szerintetek így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek így normális?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a feleségemet, hogy mért nincs itthon kaja már napok óta erre azt mondta, hogy menjek el a boltba. Ugyanis oda se jár pedig idejéből kitelik mert ő 6-8 órát dolgozik egy nap én meg 16-18 órát és szívesen ennék is valamit. Van olyan hogy főz valamit és megeszi az egészet nekem meg marad vagy 3 kanállal. Elegem van abból, hogy nincs itthon kaja, mindig b*szogat mindenért hogy mit kéne csinálnom pedig az én fizetésemből megy szinte minden és magamra és a hobbimra nem jut semmi, az ő fizetéséből meg megvesz magának minden szart csak éppen azt nem amit kéne és ezek után még én vagyok a szar. Nekem már rohadtul elegem van belőle, hogy ilyen nagy asszony lett csak nem tudom miért. Nagyon sokat veszekszünk miatta és nem bírja felfogni, hogy nem csak az én hibám hanem miatta alakult ki ez az egész. Utálok már hazajönni. Szerinte ez így jó, mármint hogy van magára pénze de az nem, hogy én folyton kritizálom és veszekszek vele. Ez nem is igaz, ezért veszekszek vele és szerintem tök jogosan. Most közöltem vele hogy ha nem változik vissza rohadt gyorsan akkor elválok most meg sír. Mit csináljak?

32/F

2013. aug. 15. 10:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Hát kérdezd meg tőle. Beszéljetek.
2013. aug. 15. 11:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszélni mert kiabál és kiforgatja a szavaimat.
2013. aug. 15. 11:42
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is az a baja, amit egy másik válaszoló mondott. Elhanyagoltnak érzi magát. Azért napi 18 órát dolgozol, ne is csodálkozz.

Én nagyon megértem a te álláspontodat, de most kicsit nézzük az övéből. Itt vagyok gyakorlatilag egyedülálló nőként, hiszen a férjem, vagy nincs itt, vagy alszik, tehát, gyakorlatilag nincs. Ehhez képest kettő ember után kéne takarítanom, és kettőre kéne főznöm. Hm-hm. Nekem nem kell a főtt kaja, férjem gyakorlatilag nincs. Akkor nem főzök.

És igen, tudom, a pénz, meg a megélhetés. De sajnos az érzelmeket nem lehet megvásárolni hosszú távon. Arról nem is beszélve, hogy beléptetek a hírhedt 7. évbe.

Én magamról tudom, hogy a főzés az egyik legnagyobb jele a gondoskodásnak. Én is mindig főzök a páromnak, ha kedveskedni szeretnék neki, és ennek az elmaradása, ha korábban volt, elég nagy bajt jelez.

És azért azt se felejtsük el, hogy csak azért, mert te 18 órát dolgozol ő is kitölti a munkaidejét. Hétköznap én is max. 1x vagyok hajlandó főzni egy héten, a többiben marad a mirelit, vagy a szendvics, rántotta...stb.

Na mindegy, szerintem többet kéne együtt lennetek.

2013. aug. 15. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
29%
Jódolgában megveszett. Ne add haza a fizetésed, lássuk akkor mihez kezd az úriasszony.
2013. aug. 15. 11:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Na, itt a másik oldal:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Egyébként, ha elköltöznél, észre venné magát a nagyasszony? Vagy duzzog, hogy napi 16 órát dolgozol?

2013. aug. 15. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

Ha napi 18 órát dolgozol, akkor gondolom a fennmaradó 6 órát zömében alvással töltöd, nem csoda, ha elhanyagolva érzi magát. Nyilván a megélhetésért dolgozol ennyit, de szerintem ez így hosszú távon egyszerűen nem lehet működőképes.

Valószínűleg emiatt lehangolt és kicsit depis a feleséged, több minőségi időt kéne együtt töltenetek.

Főzésre meg - ha csak ketten vagytok, akkor nem sokkal drágább, ha rendeltek egy futár cégtől neked minden napra egy adag főtt kaját. Te jól laksz, neki nem kell főzni.

Mondjuk ettől a fő gond nem fog megoldódni, mert szerintem ha alig lát, akkor kb jogosan érzi magát inkább házvezetőnőnek, mint feleségnek, és ezért "sztrájkol" :)

2013. aug. 15. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

A 13. válaszolóval maximálisan egyetértek.

Én imádom "jól tartani" azt akit szeretek, főzni rá és látni, hogy elégedett, jól érzi magát.

De ha nem kapok viszonzást, akkor nem strapálom magam...

Amikor már nagyon fasírtban voltunk a volt férjemmel, és jött, hogy mi a kaja, akkor én is odavágtam neki, hogy "az amit te csinálsz magadnak abból amit te vettél és te cipeltél haza".

"Most közöltem vele hogy ha nem változik vissza rohadt gyorsan"

Neked van valami amiben változni kellene, hogy működjön a kapcsolatotok?

2013. aug. 15. 15:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd el a francba, azt érdemli.

Nálunk minden egyes nap van főtt étel pedig én is dolgozom, ha kell este 11-kor nekiállok főzni. Párom is sokat dolgozik, őt meleg étel, kész ágy és egy szerető feleség várja! Mert így a normális!! Ha összevesznénk vagy haragudnék rá valamiért, ez akkor sem változna mert a férjem! Keress egy igazi nőt.

2013. aug. 15. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha este 10-kor rántottát kíván, csinálok neki:) viszont ninvs elkapatva:)
2013. aug. 15. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Még utoljára annyit hogy azért nincs minden elnézve, ha úgy van, számon kérem, de az ilyen alap dolgokat nem vonom meg hanem leülök Vele beszélni felnőtt módra. Ha azt szeretném hogy törődjön velem nem őrjöngök, hanem szólok neki....
2013. aug. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!