Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez szerintetek így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek így normális?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a feleségemet, hogy mért nincs itthon kaja már napok óta erre azt mondta, hogy menjek el a boltba. Ugyanis oda se jár pedig idejéből kitelik mert ő 6-8 órát dolgozik egy nap én meg 16-18 órát és szívesen ennék is valamit. Van olyan hogy főz valamit és megeszi az egészet nekem meg marad vagy 3 kanállal. Elegem van abból, hogy nincs itthon kaja, mindig b*szogat mindenért hogy mit kéne csinálnom pedig az én fizetésemből megy szinte minden és magamra és a hobbimra nem jut semmi, az ő fizetéséből meg megvesz magának minden szart csak éppen azt nem amit kéne és ezek után még én vagyok a szar. Nekem már rohadtul elegem van belőle, hogy ilyen nagy asszony lett csak nem tudom miért. Nagyon sokat veszekszünk miatta és nem bírja felfogni, hogy nem csak az én hibám hanem miatta alakult ki ez az egész. Utálok már hazajönni. Szerinte ez így jó, mármint hogy van magára pénze de az nem, hogy én folyton kritizálom és veszekszek vele. Ez nem is igaz, ezért veszekszek vele és szerintem tök jogosan. Most közöltem vele hogy ha nem változik vissza rohadt gyorsan akkor elválok most meg sír. Mit csináljak?

32/F

2013. aug. 15. 10:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%

Mennyi idős a feleséged? Mennyi ideje vagytok házasok? Mi lehet az oka szerinted, hogy megváltozott?

Mióta tart ez az állapot, hogy nem gondoskodik rólad?

Először inkább azt deríteném ki, hogy mi az oka a viselkedés-változásnak. Ha megvan, akkor könnyebb lesz orvosolni.

2013. aug. 15. 10:54
 2/20 anonim ***** válasza:
71%

Én nô vagyok és feleség, de nem tudnám elképzelni sem, hogy mi lenne ha nem lenne itthon fôtt étel, mikor a férjem hazajön a munkából.

Jogosan várnád el a nejedtôl, hogy napi több óra munka után fáradtan hazaérve fôtt kajával vájon.

Beszéljétek ezt meg szerintem. Mond el neki, mit szeretnél, de nyugodt körülmények között.

2013. aug. 15. 10:54
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem is egyértelmű, hogy munka után főtt étellel várjon a feleséged. Próbáld kideríteni, miért változott meg ennyire! Amit még lehet javítani, ne dobd el! :)
2013. aug. 15. 10:57
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
Mióta ilyen ?
2013. aug. 15. 10:58
 5/20 anonim ***** válasza:
44%
Mióta változott? Mi történt? Te segítettél neki? Vagy jöttél a kifogással, hogy te többet dolgozol?
2013. aug. 15. 11:01
 6/20 intrepid ***** válasza:
74%
Ez válás lesz, nem mehet úgy a végtelenségig, hogy te 16 órákat dolgozol naponta, és a minimális megbecsülést sem kapod meg. Tedd azt, hogy nem adod neki oda a kereseted, hanem abból tudsz venni magadnak ennivalót. Előbb - utóbb észheztér.
2013. aug. 15. 11:01
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ördögi körbe kerültetek, te rengeteget dolgozol érte, értetek, ő viszont szerintem azért változott meg, mert elhanyagolva érzi magát, és ezért is nem gondoskodik rólad. Mert nem érzi már, hogy cserébe kap valamit, a munkád fontosabb (igen, abból van pénz, de egy idő után ennek kevesebb jelentősége van, mint annak, hogy emiatt szinte nem is érintkeztek, kevés idő jut egymásra).

Próbáld ki, hogy kevesebbet dolgozol egy ideig és a fennmaradó időben közös programot szerveztek, egymással foglalkoztok, meg fog lepni, milyen hálás lesz érte. Ha nem, akkor menthetetlen a helyzet.

2013. aug. 15. 11:08
 8/20 A kérdező kommentje:
29 éves és 6 éve vagyunk házasok. Olyan 2 hónapja csinálja. Eddig minden működött csak most valami történt de az okát nem tudom. Meg szoktam csinálni a ház körül amit kell és nem vagyok egy lusta dög. Néha szoktam lustálkodni de azt hiszem ennyi még bele fér bőven. Ha megkér valamire azt is megcsinálom. Mondjuk már ritkábban mert ő meg nem képes kaját venni vagy csinálni. Nem tehetem meg, hogy kevesebbet dolgozok de most pont szabadságon van és hálistennek tudok magamnak kaját csinálni.
2013. aug. 15. 11:13
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

ijjj hát az netszes... Az oké, hogy egyszer-egyszer elmarad a főzés, de hát ha csak 6-8 órát dolgozik, te meg dupláját/tripláját, akkor igazán nem értem, miért nincs otthon rendszeresen semmi.

Nem lehet, hogy evészavaros? Én arra gondolok, hogy mikor nekem evészavaros időszakom volt (olyan 10 évig), nem volt otthon semmi, ha rajtam múlott, és mikor önálló lettem, akkor igazán porzott a spájz az ürességtől, mert ha megvettem vagy kaptam valamit, akkor kényszeresen meg kellett zabálnom azonnal. Ezért inkább semmit sem vettem otthonra.

Meg kell beszélni vele, hogy miért változott meg, ennyire. Biztos van neki valami oka. Vagy már nem szeret téged?

2013. aug. 15. 11:14
 10/20 A kérdező kommentje:
Nincs ilyesmi baja, de ha lenne is elvárnám, hogy szóljon róla. Valami oka biztos van de hát nem látok a fejébe, ha meg nem mondja el akkor nem tudok mit csinálni. Nem tudom, hogy szeret-e még egyáltalán.
2013. aug. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!