Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, miért érzitek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért érzitek magatokat nagyobb biztonságban feleségként?

Figyelt kérdés
Ha a férfi menni akar, menni fog, a papír nem tartja vissza.
2013. aug. 15. 08:49
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

39 . Én is úgy értettem, hogy bizonyos idő együttlét után , a megfelelő férfihez mentem hozzá (nálunk ez másfél év kapcsolat volt), nem minden áron akárkihez akartam volna hozzámenni.

És nem azt mondtam, hogy aki nem szeretne házasodni, annak csak értéktelen a kapcsolata, hanem azt, hogy nekem ez 5-10-15 stb év csak együtt élés nem fér bele. Semmi többet nem mondtam.

2013. aug. 20. 18:40
 42/43 anonim ***** válasza:

"És nem azt mondtam, hogy aki nem szeretne házasodni, annak csak értéktelen a kapcsolata, hanem azt, hogy nekem ez 5-10-15 stb év csak együtt élés nem fér bele. Semmi többet nem mondtam."

Neked mi közöd ahhoz mégis, hogy más meddig él együtt? Pl. az unokatestvéremék 5 év együttélés után házasodtak, mert akkor lett rá pénz úgy, ahogy szerették volna. És?

2013. aug. 20. 18:45
 43/43 anonim ***** válasza:
Tanulj meg olvasni! Azt írtam , nekem nem férne bele több év csak úgy együtt élés. Nem érdekel más meddig él nem él együtt.
2013. aug. 20. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!