Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért érzitek magatokat nagyobb biztonságban feleségként?
12-es. És ezt tényleg így is gondolod, vagy csak magadat csapod be? Mert valójában akarsz feleség lenni, csak a pasid nem vesz el?
Számomra, és a férjem számára is fontos volt a házasság. E nélkül is biztonságban éreztük magunkat, egyszerűen csak a kapcsolatunk beteljesedése volt, amikor összeházasodtunk. Mint egy játékban a legfelső szint:) Ő szereti amikor a feleségeként mutathat be társaságban, nem csak mint egy élettársat vagy barátnőt. Felvállaltuk egymást hivatalosan is. Ennyi.
De egyébként meg aki így boldog, az ne házasodjon meg. Mindenki maga döntse el.
27/N
A 12-es vagyok.
Na tessék, tipikus "mivan, nem vesz el a pasid?" szurkálódás :D
Először is, nekem nincs "pasim". Sosem volt, és sosem lesz, ez egy gusztustalan kifezezés. Párom van. És nem, nem vesz el, mert már az elején közöltem vele, hogy nem írok alá semmi papírt, mert fölöslegesnek tartom, valamint szülni sem fogok, mert én nem anyának való vagyok. Megmondtam neki, hogy ha tetszik, tetszik, ha nem, akkor most mondja meg, és viszon' látás. Tetszett neki. Ilyen nőt keresett egész életében. Eleinte el sem akarta hinni, azt hitte, csak azért mondom, hogy megtartsam, és amúgy meg én is gyöpös "csakaházasságérvalamit"-típus vagyok. Nem vagyok.
Boldogok vagyunk, nagyon. Attól, hogy nem hangoztatjuk égbe-világba, mint a húúÚÚdeboldog házasok, még így van. Csak épp nem érezzük szükségét bizonygatni. Mi tudjuk, hogy így van, mások meg le vannak sz_rva ;)
Regen csak a tarsadalom legalsobb retege elt elettarsi kapcsolatban.
En megkivanom a tiszteletet es azt hogy megkerjek a kezem es feleseg legyek.
Igaz kis eskuvo volt de volt barmennyire is csorok voltunk.
A ferjem 25 eve a ferjem nem parom kedvesem jegyesem tarsam hanem a hites ferjem a torveny es az egyhaz szerint is.
Ti mai lanyok sokan igenytelenek vagytok barmivel beeritek se gyuru se eskuvo csak ugy szultok akar nos pasinak is es csak ugy osszedobjatok a szennyest.
Orulok nem most vagyok 20 eves mert en bizony elvarnam az udvarlast viragot eljegyzest eskuvot es igeretet.
Csoro eskuvo de kozos elmeny es a mienk.
Szold csak le mas eskuvojet minden fillert ra sajat magunk sporoltunk dolgoztunk ossze a szulok nem fizettek semmit igy is vendegul lattuk a szuk rokonsagot 50 fot es magunk foztunk es sutottunk zene es tanc is volt kedves barataink zeneltek.
Sot naszuton is voltunk 3 het satorozas a tengerparton.
Ez nem arszbas ez a tisztelet elvarasa a ferjemtol.
Nekem ennyire telt tobbet nem is akartam.
O ismerte az en elvarasaimat es betartotta Ha nem akart volna nosulni tovabb keresett volna.
Tudod elozo en igen is megkoveteletem hogy ne szereto elettars statuszom legeyn mert annal tobbnek es ertekesebbnek tartottam es tartom is magam.
Ezek az en normaim es erkolcsi elvarasaim es ertekeim.
Az utolsó hozzászólás teljesen jogos. Én is elvártam , hogy ne legyek szerető egész életemben...elég megalázó lenne.
27/N
Ps : a hazask kozott nincs meno vagy csoro csak hazas van.
Az eskuvo nagysaga semmit nem mond.
Én is házasságpárti vagyok, de basszus ettől a sok idegbeteg hisztis hárpiától akiknek az életcélja hogy mindegy hogy kihez, de hozzámenjenek, rosszul vagyok.
Mégis mi a fészkes fene az, hogy aki nem házasodik, az szerető meg értéktelen semmi a kapcsolatuk, mert "csak élettársak"?
Normális, jó házassághoz az a minimum, hogy pár évig csak élettársak legyenek és egy működőképes kapcsolatba házasodjanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!